کد خبر:۷۳۳۹۳۲
نیلی احمدآبادی در نمایشگاه پژوهش و فناوری:

جامعه علمی کشور باید با فرآیند نوآوری آشنا شود/ فضای همکاری در نمایشگاه امسال در بین سرمایه‌گذار و شرکت‌ها افزایش یافته است

رییس دانشگاه تهران گفت: به پارک‌های علم و فناوری به عنوان یک موجود فیزیکی نگاه می‌شود؛ در صورتی که باید این نگاه در دانشگاه تغییر کند و هر جا که علم و تولید دانش وجود دارد باید نوآوری نیز همراه آن باشد.
جامعه علمی کشور باید با فرآیند نوآوری آشنا شود/ فضای همکاری در نمایشگاه امسال در بین سرمایه‌گذار و شرکت‌ها افزایش یافته است
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو محمود نیلی احمدآبادی در نوزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار ظهر امروز در غرفه پارک و علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: تفاوت امسال این نمایشگاه با سال‌های دیگر این است که دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان نه تنها دستاورد‌های خود را ارائه داده اند؛ بلکه فضای همکاری بین بازار سرمایه فراهم شده است، در دهه‌های اخیر تغییراتی در حال رخ دادن است که در تاریخ بشر این سرعت را این گونه تجربه نکرده ایم. همچنین امروز با تکنولوژی اطلاعات بسیاری را کسب می‌کنیم، اما بیشتر این تکنولوژی دانش علم است.

وی در ادامه گفت: علم با سرمایه به یکدیگر متصل شده و تحولات خوبی داشته و افرادی که در حوزه تکنولوژی می‌خواهند حرف اول را بزنند باید به دانشگاه متصل شوند.

رئیس دانشگاه تهران در خصوص تبدیل پژوهش به ثروت خاطرنشان کرد: پژوهش و نوآوری باید به ثروت تبدیل شود که تا کنون ثروت و نوآوری باعث تحولات بزرگی در کشور شده است و امروزه ما نیز سرمایه گذاری زیادی در بخش دانش کرده ایم، اما خلق ثروت و ارزش افزوده در این حوزه بسیار محدود است، زیرا نوآوری وجود ندارد.

نیلی احمدآبادی در خصوص وظیفه پارک‌های علم و فناوری و مراکز نوآوری تصریح کرد: پارک‌های علم و فناوری و مراکز نوآوری وظایف مخصوص به خود را دارند و ما به عنوان مسئولین دانشگاه باید جامعه علمی کشور، مدیران، صنعتگران و دانشجویان را با این فرآیند نوآوری آشنا کنیم که باید از آموزش آغاز شود.

وی در ادامه گفت: تربیت دانشجویان به لحاظ شیوه تفکر باید متفاوت از گذشته باشد که اگر اینگونه نباشد فاصله ما با دانشگاه‌های دنیا افزایش می‌یابد.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به پارک علم و فناوری این دانشگاه بیان کرد: به پارک‌های علم و فناوری به عنوان یک موجود فیزیکی نگاه می‌شود؛ در صورتی که باید این نگاه در دانشگاه تغییر کند و هر جا که علم و تولید دانش وجود دارد باید نوآوری نیز همراه آن باشد. براین اساس طرح شبکه فناوری در کل دانشگاه‌ها مطرح شده و امید است که دانشجو در هر نقطه‌ای بتواند ایده خود را به کسب و کار تبدیل کند که امید است با این الگوی جدید عقب افتادگی‌های کشور جبران شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار