رئیس اندیشکده یقین در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مردم جامعه باید فتنهها را به خوبی بشناسند، گفت: بازخوانی علم فتنهشناسی هر سال در ۹ دی انجام میشود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مردم جامعه باید فتنهها را به خوبی بشناسند تا جامعه بالنده را رقم بزنند، گفت: وقایع سال ۸۸ هیچ ربطی به موضوع تقلب در انتخابات نداشت، وقتی در روز حماسی ۹ دی مردم در صحنه آمدند و متحد شدند از روز بعد همه موضوع تمام شد و از طرف آقایان هم سندی مبنی بر تقلب ارائه نشد.
وی ادامه داد: تلاش سازمان منافقین براندازی نظام است، دشمن از مشکلات اقتصادی سوء استفاده میکند. فتنه زمانی رخ میدهد که منکر و باطل خود را شبیه حق در میآورد، بازخوانی علم فتنه شناسی هر سال در ۹ دی انجام میشود، زیرا فتنه شناسی یک اصل است.
عباسی ادامه داد: فتنه و فتنه شناسی بخشی از زندگی دینی است و اگر ما فتنه شناس نباشیم، غافلگیر میشویم و زمین میخوریم یکی از دلایلی که در جمهوری اسلامی برخی افراد با سر به زمین خوردند، این است که در بین آنها ادعا دین داری و دین شناسی بود، اما در عمل چیز دیگری بود.
رئیس اندیشکده یقین گفت: روشها و مدلهای دشمنان برای ایجاد فتنه در ایران مشخص است و مردم نسبت به این فتنهها هوشیار و آگاه شدهاند. موضوع فتنه شناسی باید یک کلاس درس جدید برای ما باشد تا در زمان بحران فتنهها مانند دفعات گذشته دچار مشکل نشویم. با استقامت و وحدت مذهب و انسجام ملی میتوان توطئههای دشمنان را خنثی کرد.
عباسی افزود: اگر ملت ما در جریان ۸ سال دفاع مقدس توانست مردانه از انقلاب و اسلام دفاع کند، در جریان فتنه سال ۸۸ و خصوصا در روز ۹ دی هم در جنگ نرم در مقابل فتنههای دشمنان ایستادگی کرد. قطعا موضوع فتنه و فتنه شناسی بخشی از زندگی دینی ماست و اگر ما فتنه شناس نباشیم غافلگیر خواهیم شد.
وی با تاکید بر اینکه فتنه شناسی در زندگی ائمه و بزرگان دین یک اصل بود، گفت: فتنه زمانی رخ میدهد که منکر و باطل خود را شبیه حق در میآورد از همین رو بازخوانی فتنهها یک اصل است.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه فتنهها هیچ وقت پایان پیدا نمیکند، بیان داشت: فتنه جدیدی با دو محور در پیش است که در واقع اتاق فکر این فتنه همان افراد فتنه ۸۸ هستند. در فتنه جدید دو محور مدنظر است که یکی القای این تفکر است که ریاست جمهوری، مجلس و شوراها اختیاری ندارند در حالی که طبق قانون اساسی بیشترین اختیارات را قوه مجریه، قوه مقننه و قوه قضائیه را در کشور دارند. محور دوم هم هدف قرار دادن نظارت استصوابی است که این موضوع را مدت هاست که از طریق رسانهها و فضای مجازی در کشور دنبال میکنند.
عباسی بااشاره به اینکه در سال ۹۸ فتنه عظیمی در راه است، تصریح کرد: البته حتما با هوشیاری ملت و نیروهای انقلابی این فتنه نیز به جایی نخواهد رسید و به کمک پروردگار برای همیشه تفکر لیبرال از کشور برچیده میشود؛ البته جوانان ما باید همیشه هوشیار باشند و بازخوانی فتنههای قبلی آمادگی لازم برای برخورد با فتنههای جدید را در خود ایجاد کنند.
نمیدونیم چند دونگ صدا وسیما مال این آقازاده هاست!!؟ که در صدا و سیما نفوذ دارن و جلو پخش برخی مستندات رو میگیرن