به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان تهران و در پی سوالات همشهریان مبنی بر اینکه آیا تولیدات فرآوردههای سوسیس و کالباس در فروشگاه دهکده پروتئین دارای مجوز استاندارد میباشد؟ و همچنین نظر به بازرسیهای کارشناسان اداره کل از واحد صنفی دهکده پروتئین واقع در خیابان شریعتی، که مبادرت به تولید سوسیس و کالباس با نام تجارتی فوق با ادعای تولید در حضور خریدار، کرده بود، توقیف کردند.
طاهری با توصیه بر استفاده از فرآوردههای گوشتی استاندارد از مردم خواست: از مصرف فرآوردههای گوشتی دهکده پروتئین تا زمانی که از این ادارهکل، پروانه استاندارد دریافت نکرده، اکیدا خودداری کنند و تولیدکنندگان مواد پروتئینی نیز باید جهت تولید، مجوزهای لازم را از سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو اخذ نمایند.
وی در ادامه توضیح داد: مدت زمان لازم برای تولید فراوردههای سوسیس و کالباس، باتوجه به نوع و کالیبر فراورده، حداقل هفت تا هشت ساعت است و هیچ تولیدکننده و فروشندهای نمیتواند در حضور مشتری نسبت به تهیه و تولید این فرآوردهها اقدام نماید و این تنها یک نمایش و عوامفریبی میباشد. تولیدکنندگان اینگونه فرآوردهها تنها پس از اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجازه فروش و توزیع محصولات خود را دارند.
این مقام مسؤول در پایان به فروشندگانی که به قصد تقلب، اقدام به عوام فریبی مینمایند، هشدارداد: در برخورد قانونی با نافیان سلامت و ایمنی جامعه، اغماض نخواهدشد.