
کد خبر:۷۳۶۰۹۵
۷۰ درصد مخازن سدهای استان تهران خالی است!
مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: پیشبینی میشود سال آینده از نظر بارشها فرق چندانی با امسال نداشته باشد و تابستان آینده شرایط سختتری از نظر منابع آبی داشته باشیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا بختیاری در آیین قدردانی و معارفه معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت آبفای استان تهران با بیان اینکه تا دیماه امسال متوسط بارش برف کشور به یک متر هم نرسیده است، گفت: گرچه پاییز امسال هفت برابر پاییز پارسال بارش داشتیم، اما، چون سال گذشته بارش برف به اندازه کافی نبود، حدود ۷۰ درصد از ظرفیت مخازن سدهای استان تهران خالی است.
مدیرعامل آبفای استان تهران اظهار کرد: دیگر آبی باقی نمانده است که برای آبرسانی از آن استفاده کنیم و باید روی مدیریت مصرف آن تاکید کنیم.
گفتنی است با حکم محمدرضا بختیاری، محمدرضا کرمینژاد به سمت معاون نظارت بر بهرهبرداری آبفای استان تهران منصوب شد و عبدالحمید توکلی بینا که تا کنون معاون بهرهبرداری شرکت بود، به عنوان مدیر دفتر مجامع معرفی شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.