کد خبر:۷۳۶۲۷۷

ترامپ از ارائه تقویم زمانی برای خروج از سوریه خودداری کرد

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی چهارشنبه شب با اعضای کابینه از ارائه تقویم زمانی برای خروج از سوریه خودداری کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی چهارشنبه شب در جمع اعضای کابینه از ارائه تقویم زمانی درباره خروج نظامیان آمریکایی از سوریه خودداری کرد.

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره چارچوب زمانی خروج نظامیان آمریکا از سوریه گفت که این هدف «در یک بازه زمانی» محقق خواهد شد. او گفت که آمریکا قصد دارد از نیروهای کرد هم‌پیمانش در سوریه محافظت کند.

رئیس‌جمهور آمریکا روز ۲۸ آذرماه با بیان این ادعا که شکست داعش در سوریه تکمیل شده اعلام کرد قصد دارد ۲۰۰۰ نظامی کشورش را از خاک سوریه خارج کند.

مقام‌های آمریکایی اندکی بعد از اعلام خبر خروج نظامیان این کشور از سوریه گفته بودند این فرایند ۳۰ روز به طور خواهد انجامید؛ با وجود این، ای‌بی‌سی‌‌نیوز پنجشنبه هفته قبل گزارش داد ارزیابی مقام‌های پنتاگون در حال حاضر این است که سرعت خروج بسیار کندتر خواهد بود و ممکن است دست‌کم چند ماه طول بکشد.

ترامپ در روزهای گذشته ظاهراً از طرح اولیه‌اش برای خروج سریع عقب‌نشینی کرده و به سمت فرایندی آهسته‌تر متمایل شده است. او دوشنبه در توئیترش نوشت: «همزمان با مبارزه با بازمانده‌های داعش، به آهستگی نیروهایمان را به خانه برمی‌گردانیم تا با خانواده‌هایشان باشند.»

«لیندسی گراهام»، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی چند روز پیش بعد از دیدار با ترامپ اعلام کرد او برنامه خروج از سوریه را کند کرده است. 

دولت آمریکا از سپتامبر ۲۰۱۴، به عنوان بخشی از راهبرد خود برای کمک به معارضان سوری در حال جنگ با دولت مرکزی سوریه نیروهای خود را در این کشور مستقر کرد. 

استقرار نظامیان آمریکایی در حالی انجام می‌شد که «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از حدود یک سال قبل‌تر «سیا» را مأمور اجرای یک برنامه مخفیانه با هزینه سالانه ۱ میلیارد دلار برای تسلیح و تجهیز شبه‌نظامیان در حال پیکار با دولت سوریه کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار