کد خبر:۷۳۶۹۰۴
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر خطاب به وزیر اطلاعات:

در خصوص اظهارات کارگر بازداشتی هفت تپه پاسخگو باشید/ فرصت سوء استفاده را از ضد انقلاب بگیرید

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در نامه‌ای خطاب به وزیر اطلاعات نوشت: در خصوص اظهارات یکی از کارگران نیشکر هفت تپه مبنی بر شکنجه سنگین و بی‌دلیل جسمی و روحی پاسخگو باشید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در نامه‌ای خطاب به وزیر اطلاعات نوشت: از جنابعالی درخواست می‌کنیم تا در خصوص اظهارات اسماعیل بخشی یکی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه مبنی بر شکنجه سنگین و بی دلیل جسمی و روحی پاسخگو باشید.

متن این نامه به شرح زیر است:

وزیر محترم اطلاعات جمهوری اسلامی ایران

جناب حجت الاسلام سیدمحمود علوی

سلام علیکم

امروز در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب عزیزمان قرار داریم انقلابی که با وجود خفقان سنگین حاکم بر کشور در استبداد رژیم پهلوی و حمایت همه جانبه عوامل دولت‌های استکباری و در راس آن‌ها ایالات متحده آمریکا از آن با خیزش مردم به رهبری حضرت امام و با ایمان و اعتقاد راسخ آن‌ها با هدف تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب به ثمر نشست. آرمان‌هایی نظیر: استقلال، آزادی، امنیت در ابعاد مختلف، برقراری قوانین اسلامی و عدالت.
 
در این ۴۰ سال دشمنان کوردل که با حرکت عظیم جمهوری اسلامی ایران در مسیر ایجاد تمدن اسلامی مخالفند؛ از هیچ گونه تلاشی برای سنگ اندازی و جلوگیری از تحقق این آرمان‌ها فروگذار نکردند و لحظه‌ای دست از دشمنی و عداوت برنداشتند. به خیال خام شان بار‌ها و بار‌ها نقشه نابودی نظام اسلامی را کشیدند تا آنجا که همین امسال گروهک منافقین در همایش سالانه‌ای به همراه سرکردگان آمریکایی دم از جشن گرفتن براندازی جمهوری اسلامی تا قبل از شروع سال جدید میلادی می‌زدند! اما آنان نمی‌دانند و هرگز هم نخواهند فهمید که وعده نصرت خدا به ملت صبور و مقاومی که پشت سر رهبرشان مقابل دشمنان اسلام می‌ایستند حق است. اینک ما اینجاییم و جان مک کین و بوش پدر و امثالهم در زیر خروار‌ها خاک مدفون اند!

در مسیر تحقق آرمان‌ها و اهداف اصیل انقلاب اسلامی و عینیت بخشی به آن‌ها گام‌ها زیادی در این مدت برداشته شده که گاهی با سرعت بیشتری همراه شده و گاه به علل مختلف از سرعت آن کاسته شده است، اما دنیای امروز دنیای رسانه است و سرمایه گذاری سنگین دشمن در این زمینه سبب شده تا در موارد متعدد، واقعیت‌های موجود را هم وارونه جلوه دهند. در حقیقت کار ضد انقلاب انتشار کذب، تهمت پراکنی و تلاش برای ایجاد تفرقه و بزرگ جلوه دادن ایرادات است. و، اما راهکار مقابله با تبلیغات سوء دشمن، همیاری مسئول و رسانه در جهت شفاف کردن فضای غبارآلود حاصل از عملیات ضد انقلاب است. این رسانه ایت که موظف است شکاف میان احساس عمومی از یک مسئله با واقعیت آن مسئله را پر کند، اما در این مسیر به همراهی مسئول نیازمند است. رهبر معظم انقلاب در سال ۸۸ فرمودند: «دشمنان ملت از شفاف بودن فضا ناراحتند؛ فضای شفاف را برنمی تابند؛ فضای غبارآلود را می‌خواهند در فضای غبار آلود است که می‌توانند به مقاصد خودشان نزدیک شوند و به حرکت ملت ایران ضربه بزنند».

اخیرا اظهارات اسماعیل بخشی یکی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه مبنی بر شکنجه سنگین و بی دلیل جسمی و روحی در روز‌های بازداشت با حمایت کامل رسانه‌های معاند همچون BBC، صدای آمریکا، رادیو فردا و ... روبرو شد و متاسفانه در غیاب واکنش مسئولان و سکوت رسانه‌های داخلی فرصت را برای سوء استفاده مناسب دیده و به بازتاب مطالب ناروا و تهمت‌های گوناگون علیه سربازان گمنام امام زمان (عج) پرداختند.
 
بر این اساس از جنابعالی درخواست می‌کنیم تا در خصوص این اظهارات پاسخگو باشید تا زمینه برای سوء استفاده فراهم نگردد. اگر مطالب بیان شده کذب و خلاف واقعیت است انتظار ما تنویر افکار عمومی و رسیدگی به این تهمت بزرگ است و اگر خدای ناکرده قصوری رخ داده و حق پایمال گشته است با عوامل مرتکب آن باید به شدت برخورد گردد تا نشان گر اقتدار و عدالت محوری و حمایت از مظلوم توسط دستگاه‌های جمهوری اسلامی ایران باشد.
 
امیدواریم مسئولان مرتبط در تمامی دستگاه‌ها با پاسخگویی به موقع و ایجاد شفافیت گام موثری در خنثی کردن نقشه‌های دشمنان برای اختلاف افکنی میان مردم و مسئولان در نظام جمهوری اسلامی ایران بردارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار