کد خبر:۷۳۶۹۵۰
رحیمی در گفتگو با دانشجو:

افراد صاحب قدرت و ثروت با استانی شدن انتخابات راحت‌تر به مجلس راه می‌یابند

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با استانی شدن انتخابات، افراد صاحب قدرت و ثروت به راحتی رای می‌آورند.

حسن کریم رحیمی، جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به شدت با اجرای طرح استانی شدن انتخابات مجلس مخالف است.

وی افزود: اجرای طرح استانی شدن انتخابات مضرات بسیاری به همراه دارد و موجب می‌شود افراد صاحب قدرت راحت‌تر به مجلس راه پیدا کنند.

رحیمی با بیان اینکه با استانی شدن انتخابات، از میزان مشارکت مردم کاسته می‌شود، ابراز داشت: با استانی شدن انتخابات افراد صاحب قدرت و ثروت به راحتی رای می‌آورند و نخبگان و جوانان به دلیل برخوردار نبودن از این مزایا موفق به کسب رای مطلوب نخواهند شد.

وی اضافه کرد: در صورتی که انتخابات مجلس شورای اسلامی، استانی شود خود به خود تعداد کاندیدا‌ها افزایش پیدا می‌کند و به دلیل اینکه مردم شناخت صحیحی از نامزد‌ها نخواهند داشت، ناچارا لیستی رای می‌دهند و این باعث می‌شود افراد صاحب نفوذ استانی وارد مجلس شوند و عرصه برای حضور افراد نخبه و جوانان تنگ شود.

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: استانی شدن انتخابات موجب می‌شود دیدگاه‌ها معطوف به بخش‌های توسعه یافته استانی شود و مناطق محروم همچنان نادیده گرفته شوند.

وی ابراز داشت: همچنین اجرای این طرح موجب می‌شود برقراری ارتباط میان مردم و نمایندگان سخت‌تر از پیش شود و از میزان آن کاسته گردد.

کریم رحیمی با بیان اینکه استانی شدن انتخابات فقط شانس حضور عده‌ای خاص که از نظر سیاسی در استان‌ها پر سروصدا هستند را در مجلس افزایش می‌دهد، خاطرنشان کرد: البته اجرای این طرح سبب می‌شود سطح نظارت‌ها تقلیل یابد؛ بنابراین به صلاح نیست که انتخابات مجلس شورای اسلامی استانی شود.

وی یادآور شد: آسیب اصلی اجرای این طرح کاهش مشارکت مردمی در انتخابات بوده و همچنین موجب می‌شود افراد صاحب نفوذ و قدرت راحت‌تر به مجلس راه یابند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار