آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۸۴۱
ذوالنور در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

اگر نماینده، نماینده باشد شهامت ایستادگی بر مسائل ملی را دارد/ استانی شدن انتخابات لابی‎گر‌ها را به مجلس وارد می‎کند

نماینده مردم قم گفت:نماینده شهرستان هم می‌تواند بر روی مسائل ملی تمرکز کند و اسیر مسائل حوزه انتخابیه نشود. اگر نماینده‌ای اسیر این مسائل می‌شود چه در سطح استان باشد چه در سطح شهرستان تفاوتی ندارد.

اگر نماینده، نماینده باشد شهامت ایستادگی بر مسائل ملی را دارد/ آقایان مغلطه می کنند

حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ارزیابی اش نسبت به طرح استانی شدن انتخابات اظهار داشت: استانی شدن انتخابات به ضرر کشور و مردم است چرا که در این صورت مردم شناختی بر نمایندگان نخواهند داشت.

ذوالنوری افزود: در حال حاضر ۳۰ نفر نماینده از حوزه انتخابیه تهران در مجلس حضور دارند که اگر درباره آن‌ها از مردم بپرسید  حتی یک نفرشان را هم نمی‌شناسند. پس انتخاب لیستی با شناخت صورت نمی‌گیرد. 

وی با تاکید بر اینکه در استانی شدن انتخابات باتوجه به اینکه نماینده برای رای آوری در سطح استان  به برخی از جریانات سیاسی یا لیست‌ها متوسل شود، تصریح کرد: از سوی دیگر باعث می‌شود نماینده‌هایی به مجلس راه پیدا کنند که ویژگی لابی گری و رایزنی بالایی دارند و افراد مستقل به مجلس از راهیابی به مجلس باز می مانند.
 

نماینده مردم قم با بیان اینکه با استانی شدن انتخابات  مردم شهر‌های کوچک دسترسی به نمایندگان خود نخواهند داشت و به طور کلی فراموش می‌شوند تاکید کرد: در حال حاضر تنها مسئولی که مردم برای حل مشکلاتشان به آن دسترسی دارند نماینده است که با استانی شدن انتخابات این قشر کاملا فراموش می‌شوند. آقایان می‌گویند کار مجلس قانون گذاری است و مردم نباید از آن‌ها توقع دیگری داشته باشند این حرف در صورتی درست است که خلایی که با اجرایی شدن این طرح مبنی بر دسترسی نداشتن مردم به مسئولان به وجود می آید با پیش بینی یک جایگزین پر شود.

ذوالنوری یادآور شد: از سوی دیگر اگر فردی چهره ملی و برجسته‌ای است که در سطح استان رای می‌آورد چگونه در یک شهر کوچک نمی تواند رای بیاورد؟ چرا چهره‌های ملی نمی‌توانند از شهر‌های کوچک به مجلس راه پیدا کنند؟ پس این یک مغلطه و فریب است که آقایان مطرح می کنند. نماینده باید شهامت داشته باشد که بر روی مسائل ملی پافشاری کند و خود را اسیر مسائل محلی نکند.

وی تاکید کرد: نماینده شهرستان هم می‌تواند بر روی مسائل ملی تمرکز کند و اسیر مسائل حوزه انتخابیه نشود. اگر نماینده‌ای اسیر این مسائل می‌شود چه در سطح استان باشد چه در سطح شهرستان تفاوتی ندارد.

نماینده مردم قم در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین استدلال‌هایی که آقایان در این خصوص می‌آورند حرف‌های بی جا و بی خودی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷
اگر تصویب شد این طرح خطرناک مخالفین این طرح تحصن کنند یا استعفای دست جمعی بدهند کجایند اون علمای قدیم که در برابر تصمیم های اشتباه و غلط تحصن می کردند !!؟

قرار نیست بعضی ها کنار بکشند و بگویند مجلس داریم دیگه بسه هر چیزی که در مجلس تصویب شود که وحی منزل که نیست همه اونهایی که در مجلس هستند هم امامزاده و انقلابی که نیستند

مجلسی که بداند طرح یا لایحه ای برخلاف منافع کشور و امنیت کشور است و اون رو تصویب کند دیگر مجلس انقلابی نیست مجلس فرمایشی است

بزودی روشن خواهد شد که بعضی ها اونجور که وانمود می کنند انقلابی هستند یا نیستند چه در مجلس باشند چه در شورای نگهبان و چه در مجمع تشخیص مصاحت
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار