آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۱۳۶۲

نوری: استانی شدن انتخابات مجلس موجب شکاف بین مردم و مسئولین می‌شود

نماینده مردم شوش در مجلس گفت: استانی شدن انتخابات هزینه‌های تبلیغات انتخاباتی را بالا می‌برد و این باعث ورود صاحبان ثروت به عرصه انتخابات و وامداری نمایندگان به این سرمایه‌داران شود.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی، با اعلام مخالفت خود با طرح استانی شدن انتخابات گفت: درست است که وظیفه نماینده قانون‌گذاری و حسن نظارت بر اجرای قوانین است، اما وقتی شهرستان‌های ما با مشکلات و عقب‌ماندگی‌هایی مواجه هستند و این باعث می‌شود درگیری نمایندگان پیرامون مسائل حوزه انتخابیه بیشتر شود، اما راه حلش این نیست که با استانی کردن انتخابات و کاهش پرداختن به مسائل حوزه انتخابیه توسط نمایندگان بخواهیم این مسئله را حل کنیم.

وی افزود: ما باید زیرساخت‌های لازم را برای توسعه شهرستان‌هایمان فراهم کنیم و مشکلات این مناطق را مرتفع کنیم و بعد به بحث استانی شدن انتخابات بپردازیم و راه حل استانی شدن این نیست که ما نمایندگان بخواهیم با عدم پرداختن به مسائل حوزه انتخابیه بحث قانون‌گذاری و نظارت را پیگیری کنیم.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: برای استانی شدن انتخابات باید به گونه‌ای کار کنیم که روستاها، شهر‌ها و شهرستان‌های کوچک ما به یک توسعه نسبی برسند و ما شاهد عدالت در توزیع امکانات و رفع مشکلات آن‌ها باشیم و تفویض اختیاری هم به شورا‌های شهر و روستا برای پیگیری و حل مشکلات صورت پذیرد و پس از آن نمایندگان به بحث قانونگذاری و نظارت بپردازند.

نوری خاطرنشان کرد: الان حدود ۲۲۰ نفر از نمایندگان با استانی شدن انتخابات موافق بودند و مابقی مخالف، بالاخره این کرسی نمایندگی را همه دوست دارند و می‌خواهند، اما ما باید براساس آرمان‌های نظام و گفته‌های رهبر انقلاب در رابطه با رسیدگی به مناطق محروم مد نظر داشته باشیم.

وی افزود: ممکن است با استانی شدن انتخابات عرصه کار نمایندگان بالاتر بیاید و در سطح ملی تعریف شود، اما فرصت کمتری برای ارتباط با مردم خواهند داشت و در دوره‌ای که مردم برای دیدن یک مسئول حتی استانی و شهرستانی باید مدت‌ها منتظر باشند ارتباط با نمایندگان هم از آن‌ها گرفته شود و ارتباطشان با نمایندگان کم شود موجب شکاف بین مردم و مسئولین می‌شود.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: همه طرفدار این موضوع هستند که نماینده با فراقت خاطر به امر قانونگذاری و نظارت بپردازد، اما اینکه ما مردم را از خودمان دور کنیم و خلاء‌های لازم برای این موضوع را پر نکنیم در این شرایط مشکلاتمان نه تنها کمتر نمی‌شود بلکه چند برابر خواهد شد و حتی مردم که مهمترین پشتوانه نظام و رهبری و ولایت هستند با این رویه و با توجه به مشکلات اقتصادی بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرند.

نوری در پایان با بیان اینکه زیرساخت‌های حزبی استانی شدن انتخابات هنوز در کشور فراهم نشده خاطرنشان کرد: با استانی شدن انتخابات هزینه تبلیغاتی نامزد‌ها زیاد خواهد شد و در این مسئله باعث می‌شود که صاحبان سرمایه وارد عرصه می‌شوند و کاندیدا‌ها برای تأمین هزینه‌های انتخاباتی خود به آنان گرایش پیدا می‌کنند و پس از رأی آوردن فرد نماینده ناچار به تأمین خواسته‌های به ناحق این صاحبان سرمایه خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار