آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۹۷۴
حجت‌الاسلام صالحی در جمع زوج‌های دانشجو:

مهم‌ترین هدف ازدواج رسیدن به آرامش است/ علاقه‌ بین همسران قبل از ازدواج محبت است، بعد از ازدواج مودت

رئیس ستاد ازدواج دانشجویی کشور گفت: مهمترین هدف ازدواج که خداوند در قرآن به آن اشاره کرده، رسیدن به آرامش است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجوی به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و رئیس ستاد ازدواج دانشجویی کشور در ویژه‌ برنامه «فرصت عاشقی» که با حضور ۲۸۰ زوج جوان کاروان‌های ازداوج دانشجویی همسفر تا بهشت در رواق حضرت زهرا (س) در حرم مطهر حضرت رضا (ع) برگزار شد، گفت: مهم‌ترین هدفی که برای ازدواج در آیات و روایات اسلامی تعریف شده رسیدن به آرامش است.

وی ادامه داد: خداوند راه‌کار‌هایی را برای رسیدن به آرامش به ما معرفی کرده است. مثلا در آیه «.. الا بذکر الله تطمئن القلوب» بهترین راه رسیدن به آرامش یاد خداوند است. چرا که یاد خدا منشأ آرامش و سکون برای همه انسان‌ها است.

صالحی افزود: ازدواج علاوه بر اینکه موجب ایجاد آرامش می‌شود، انسان را به کمال نیز می‌رساند. کسی که به اختیار خودش ازدواج نمی‌کند و از این سنت رسول‌الله (ص) رویگردان است حتی اگر، ولی خدا هم باشد خود را از رسیدن به بسیاری از کمالات انسانی محروم کرده است.

وی در ادامه با اشاره به برخی از آیات قرآن کریم بیان کرد: خداوند رابطه محبت‌آمیزی که بین زن و شوهر به وجود می‌آید را به مودت تعبیر کرده است. علاقه‌ای که قبل از ازدواج بین همسران وجود دارد محبت است، ولی بعد از ازدواج این محبت تبدیل به مودت می‌شود که تفاوت‌های بسیاری با محبت دارد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان اظهار داشت: مودت رابطه‌ای عاطفی و عمیق است و هر وقت کلمه محبت در کنار مودت گذاشته می‌شود و بخواهد تفاوت معنایی پیدا کند، باید گفت: اولین فرق بین محبت و مودت این است که محبت مقطعی و زمان بردار است، ولی مودت پیوسته و مستمر است، زمان بردار نیست و همیشه وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار