
پاسخ وزیر ارتباطات به زیباکلام
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به یک توییت صادق زیباکلام واکنش نشان داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد آذری جهرمی در توییتی نوشت: «جناب آقای زیباکلام! هستهای و موشکی متولیان دیگری دارد، اما اگر مایلید از نزدیک پژوهشگاه فضایی را ببینید بلکه از دستاوردهای پژوهشگران جوان و تاثیر آن بر زندگی مردم و آینده روشن ایران آگاه شوید تا دیگر برای نقد سیاست خارجی، فنآوری ماهواره را با دوچرخه قیاس نفرمایید».
این توییت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به توییتی از صادق زیباکلام منتشر شده که نوشته بود: «ای کاش به جای صنایع هستهای، به جای ماهواره و به جای موشک، جمهوری اسلامی میتوانست یک دوچرخه بسازد که با دوچرخه ترکیه، دوچرخه هند رقابت کند».
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
جناب وزیرماشیاف رانمی تونیم بسازیم چه رسد به دوچرخه یا
پاسخ
این پژوهشگران جوان دوچرخه هم بسازند مردم استفاده بکنند. بعد هم فضایی کذایی ها را ممکن قبول بکنند.
پاسخ