معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی از توزیع بیش از ۱ میلیون وعده تغذیه رایگان به ارزش ۲۵ میلیارد ریال میان دانشآموزان ۱۲۱ مدرسه تا پایان امسال خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با همت معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی طرح توزیع تغذیه رایگان در بین دانشآموزان مناطق محروم و کمتر توسعه یافته آغاز شد و در فاز نخست طرح قرار است یک میلیون تغذیه رایگان بین دانشآموزان محروم استانهای خراسان شمالی، رضوی و خراسان جنوبی توزیع شود.
مصطفی خاکسار قهرودی معاون امداد مستضعفان آستان قدس با اعلام این خبر گفت: مطابق دستور تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر توجه به محرومان و مستضعفان، طرح بزرگ تغذیه رایگان دانشآموزان مدارس مناطق کمبرخوردار در سه استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی توسط معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی پیشنهاد شد.
وی افزود: مجموعاً در قالب این طرح، تا پایان سال جاری بیش از یک میلیون وعده صبحانه رایگان از تولیدات کارخانجات آستان قدس رضوی، به ارزش اعتباری ۲۵ میلیارد ریال برای دانشآموزان در ۱۶ دهستان و ۱۲۱ مدرسه توزیع میشود.
خاکسار همچنین با اشاره به ابعاد همکاری بین سازمانی این طرح، بیان کرد: این طرح به پیشنهاد آستان قدس رضوی در سه استان خراسان برنامهریزی و از امروز اجرایی میشود و دوشادوش این آستان، آموزش و پرورش، سپاه و کمیته امداد با ما همراهی میکنند.
خاکسار دانشآموزان را سرمایههای آینده کشور دانست و گفت: نارسایی و سوء تغذیه از جمله آسیبهای برخی نونهالان و نوجوانان در مناطق محروم است، لذا در قالب این طرح ضمن رفع این کمبودها، رشد فکر، ذهنی و جسمی دانشآموزان هم تأمین خواهد شد.
وی نهادینه کردن فرهنگ رضوی را از مهمترین اهداف زیربنایی این طرح برشمرد و گفت: امیدواریم از این مسیر نام و فرهنگ مبارک رضوی را در مدارس و میان نوجوانان و جوانان کشور اشاعه دهیم.
معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی با بیان دیگر ابعاد اجرای طرح تغذیه رایگان دانشآموزان در مدارس مناطق محروم ابراز کرد: این طرح برای نخستین بار در حال اجرا است و در قالب آن بنا داریم نهادهای مسئول را بیش از پیش به این امر توجه دهیم تا خلا موجود در این زمینه به زودی مرتفع شود.
خاکسار قهرودی گفت: از مسیر اجرای این طرح به دنبال جهت دادن فرهنگی و معنوی به کمک خیران و تلاشهای میان سازمانی هستیم چرا که این دست برنامهها ضمن توجه به حرکتهای فرهنگی جامعه، توجه به محرومان و نیز نگاهی به چشمانداز نسلهای آینده است.