به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، لعیا جنیدی در نشست با مدیران کسب و کارهای اینترنتی در اتاق بازرگانی ایران افزود: همه دنیا به این سمت میرود که باید کسب و کارهای کوچک و متوسط را تقویت کرد زیرا منشا رونق و اشتغال هستند.
وی اضافه کرد: در حالی که کسب و کارهای بزرگ معمولا مشکلات عدیده ای دارند کسب و کارهای کوچک و متوسط هستند که نقشی فعال در رونق و اشتغال دارند بنابراین حفظ این نوع کسب و کارها از وظایف ماست و اگر تفسیر قانون ایراد دارد یا در جایی قانون وجود دارد اما نمی شود آن را تفسیر کرد مصلحت، حفظ کسب و کار های نوپا و هوشمند است حتی اگر جایی لازم باشد اصلاح قانون را نیز پیشنهاد میدهیم.
جنیدی با اشاره به شکل گیری کارگروهی برای تسهیل فرآیند فعالیت کسب و کارهای نوپا گفت: دولت این امکان را داد که اگر در کسب و کارهای نوپا فعالیتی اتفاق افتد و پیگیری ها، فعالیت آن کسب و کار را مختل کند توانستیم شیوه نامه هایی را بنویسیم که از اختلال در فرآیند کسب و کار جلوگیری شود.
وی افزود: آمادگی داریم در کارگروه مربوط هم از اتاق بازرگانی و صنف مربوط و هم از کسب و کاری که مشکلی برایش به وجود آمده دعوت کنیم تا در جلسات کارگروه شرکت کنند حرف های شان شنیده و مشکل حل شود.
معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: در موضوع فعالیت کسب و کارهای نوپا در حوزه حمل و نقل هوشمند و مشکلاتی که با تاکسیرانی به وجود آمد از تاکسیرانی خواستیم موانع پیش روی کار خود را در زمینه از بین رفتن رقابت منصفانه اعلام کنند تا بتوانیم هماهنگی ها را ایجاد کنیم یعنی در جایی که برای کسب و کارهای نوپا و مختل شدن فعالیت شان پیگیر هستیم، کسب و کارهای موجود و سنتی را نیز نادیده نمی گیریم.
وی با اشاره به رای صادره برای رفع مشکل فعالیت حمل و نقل هوشمند گفت: در موارد متعدد توانستیم رای رفع پلمپ را برای فعالیت کسب و کارهای نوپا بگیریم که در نتیجه فعالیت کارگروه تسهیل فرایند فعالیت کسب و کارهای نوپاست.
جنیدی همچنین از فعالان کسب و کارهای نوپا خواست مشکلات به وجود آمده حقوقی در زمینه فعالیت خود را با استنادات حقوقی و مدارک قضایی و با دسته بندی حوزه فعالیت مربوط به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارسال کنند تا پیگیری های آن تسهیل شود.