دانشگاه‌ ها بايد در مصون سازي دانشجويان از سيستم هوشمند اعتياد پيشي بگيرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۹۱۹
صرّامي در گفت ‌و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

دانشگاه‌ ها بايد در مصون سازي دانشجويان از سيستم هوشمند اعتياد پيشي بگيرند

مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه دانشگاه‌ ها بايد در مصون‌سازي دانشجويان از سيستم هوشمند اعتياد پيشي بگيرند، گفت:‌ اقدامات انجام شده تا به حال براي مصون سازي دانشگاه‌ها كافي نبوده است.

حميدرضا صرّامي در گفت ‌و گو با خبرنگار صنفي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص اقدامات گذشته و آتي ستاد مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه‌ها اظهار داشت: با همكاري هايي كه با وزارت علوم انجام داديم با تقويت كارگاه هاي مهارت هاي آموزش زندگي، يك سلسله جلسات سخنراني جلسات آموزشي در رابطه با مصرف مواد مخدر را برگزار كرديم.

وي افزود: همچنين كارگاه هاي آموزشي را براي كاركنان و مشاوران مراكز دانشجويي و خوابگاه‌هاي دانشجويي برگزار كرديم و بسته هاي آموزشي در اين زمينه را نيز به دانشجويان داديم.

مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه گفت: چند همايش علمي در اين زمينه نيز اجرا شد كه اولين همايش كنگره علمي پيشگيري از سوء مصرف مواد به شكل ملي در دانشكده علوم بهزيستي تهران برگزار شد.

صرّامي تصريح كرد: به نظر مي رسد اين موضوعات براي جمعيت سه و نيم ميليوني دانشجويان كافي نيست و دانشگاه‌ها بايد خود گام هاي جدي با توجه به هوشمندي سيستم اعتياد بردارند.

وي افزود: اگر با سرعتي كه در آسيب هاي اجتماعي ملاحظه مي كنيم ،دانشگاه هاي ما به همان اندازه در جهت آموزش گام برندارند ممكن است ميزان آسيب پذيري بيش از اين ميزان باشد.

مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه گفت: در سال 88 ستاد مبارزه با مواد مخدر 350 ميليون اعتبار در سطح شش استان تهران، خراسان رضوي، اصفهان، اهواز، آذربايجان شرقي و جهاد دانشگاهي در جهت مصون سازي دانشجويان هزينه كرده است.

صرّامي خاطرنشان كرد: در سال جاري در جلساتي كه با مركز مشاوره وزارت علوم، تحقيقات و فناوري داشتيم، قرار است كه در جهت مصون سازي دانشگاه‌ها حضور يك كادر متخصص در دانشگاه‌ها و تقويت آموزش مهارت هاي زندگي و ايجاد كارزار رسانه ‌اي از اولويت‌هاي همكاري ستاد با دانشگاه ‌ها باشد.

وي اضافه كرد: علاوه بر اين در سال جديد قرار است، در مركز هر استان يك كنگره علمي انجام شود تا با فراخوان مقاله بتوانيم يك نهضت فكري را در حوزه پيشگيري از اعتياد با حضور اساتيد و نخبگان دانشگاه‌ها راه اندازي كنيم.

مدير كل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با بيان اينكه NGOهاي دانشجويي به عنوان مهم ترين تشكل‌هاي مردم‌ نهاد مي‌ توانند گام‌هاي اساسي را در جهت مصون سازي دانشگاه ها انجام دهند، گفت:  NGO هاي دانشجويي كه در اين جهت گام بردارند مورد حمايت ستاد قرار خواهند گرفت.

صرّامي يادآور شد: باورهاي غلطي هم اكنون در خانه ها و خوابگاه هاي دانشجويي ما مطرح است و برنامه هاي ماهواره‌اي نيز در جهت اغفال دانشجويان اين تبليغات سوء را شروع كرده اند تا بحث تقويت حافظه، خلاقيت، ايجاد آرامش و ايجاد تمركز را از طريق مصرف مواد محرك ‌زا به دانشجويان ما انتقال دهند.

مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در اين جنگ نرمي كه دشمن شروع كرده و از طريق خود دانشجويان و ماهواره ها تبليغ مي‌شود، اقدامات اثربخش نيست و تاثيرات زيان باري با مصرف اين مواد در آنها ايجاد خواهد شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار