آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۹۵۶۹

غریب آبادی: ایران حداکثر خویشتن‌داری را نشان داده است

نماینده ایران در آژانس بین آلمللی انرژی اتمی گفت: نتایج عملی به موقع و محتوایی از اجرایی برجام، حداقل چیزی است که ایران در ازای عملکرد خود انتظار دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کاظم غریب آبادی در صفحه توییتر خود نوشت: امروز، سومین سالگرد برجام است. ایران برای سه سال و با وجود تمامی موانع ایجاد شده از سوی آمریکا و اقدامات غیرقانونی آن، به تعهدات خود با حسن نیت عمل کرده است. ایران، حداکثر خویشتن داری را از خود نشان داد و با دیگر کشورها به طور سازنده‌ای برای جبران آثار مخرب نقض توافق هسته‌ای توسط آمریکا، کار کرد.
وی ادامه داد: نتایج عملی به موقع و محتوایی از اجرایی برجام، حداقل چیزی است که ایران در ازای عملکرد خود انتظار دارد در غیر این صورت مبنای اساسی رضایت ایران در عمل به توافق، به طور جدی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱
باتوجه به اینکه گروه 5 +1 به برجام پایبند نبودند ایران باید در 22 بهمن امسال از برجام خارج شود و به برنامه هسته ای خود ادامه دهد ، مردم ایران از توافقنامه یکطرفه حمایت نمی کنند توافقنامه یک طرفه به چه درد مردم ایران می خورد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار