کد خبر:۷۴۰۲۴۹
امروز؛

عکاس‌ها دوربین‌های خود را آماده کنند/ غرب کشور غرق در «ماه‌گرفتگی»

امروز دوشنبه اول بهمن ۱۳۹۷ پدیده ماه‌گرفتگی در ایران از صبح آغاز می‌شود و ساکنین بخش‌های غربی کشور می‌توانند آن را رصد و یا عکاسی کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام مرکز تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، روز دوشنبه اول بهمن ۱۳۹۷، از ساعت ۰۷:۰۴ صبح، ماه‌گرفتگی آغاز می‌شود.

این گرفتگی در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، تهران، البرز، قزوین، زنجان، همدان، کردستان، کرمانشاه، مرکزی، قم، لرستان، ایلام، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و در بخش‏های غربی استان‌های گلستان، سمنان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد به صورت جزئی دیده می‌شود.

در مناطق شرقی ایران، قبل از آغاز گرفتگی، ماه غروب می‌کند؛ بنابراین در استان‌های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس و اغلب نقاط استان بوشهر قابل مشاهده نیست.

در تهران، مدت زمان گرفتگی حدود ۹ دقیقه است و ماه در ساعت ۰۷:۱۳ دقیقه غروب می‌کند.

در برخی از شهر‌ها مانند بندر ترکمن، کیاسر، سمنان، نطنز، اصفهان، بروجن، دهدشت و بندر دیلم حدود یک دقیقه پس از شروع گرفتگی، ماه غروب می‌کند.
 
گرفتگی کلی در ساعت ۰۸:۱۱ دقیقه صورت می‌پذیرد و به دلیل اینکه ماه در این زمان در تمام پهنه ایران غروب کرده است؛ در هیچ نقطه‌ای از کشور این مرحله از گرفتگی قابل مشاهده نیست.
عکاس‌ها دوربین‌های خود را آماده کنند/ غرب کشور غرق در «ماه‌گرفتگی»
گفتنی است؛ افرادی که در غرب کشور هستند می توانند بخش های ابتدایی خسوف را رصد و عکاسی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار