
کد خبر:۷۴۲۹۷۰
بسیج دانشجویی دانشگاههای نیشابور:
شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص اتفاقات افتتاحیه فیلم فجر ورود کند/ مسئولان بیتدبیر سریعا از سمت خود استعفا دهند
بسیج دانشجویی دانشگاههای نیشابور در بیانیهای در خصوص اتفاقات افتتاحیه فیلم فجر اعلام کرد: مسئولان بی تدبیر خصوصا وزیر فرهنگ و ارشاد ضمن عذرخواهی از خانوادههای شهدا و ملت ایران، سریعا از سمت خود استعفا دهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، بسیج دانشجویی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان نیشابور طی بیانیهای تک خوانی یک خواننده زن در آیین افتتاحیه فیلم فجر را مایه بی حرمتی به ساحت مقدس امام زمان(عج) و حضرت فاطمه زهرا (س) و ملت ایران دانست.
متن بیانیه به شرح زیر است:
متن بیانیه به شرح زیر است:
متاسفانه در آستانه دهه مبارک فجر چهلسالگی انقلاب اسلامی و آغاز فرا رسیدن ایام شهادت اسوه صبر وایثار و ولایت حضرت فاطمه زهرا (س)، در آیین افتتاحیه جشنواره فیلم فجر انقلاب شاهد تک خوانی یک خواننده زن در جمع اهالی هنر آنهم در حضور به اصطلاح وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی بودیم.
آنچه موجبات نگرانی روزافزون ما دانشجویان دانشگاهها مراگز آموزش عالی شهرستان را در پی دارد اینست که چطور در آستانه چهل سالگی انقلاب که کلیه ابرقدرتهای جهان با چهرههای مختلف لحظهبهلحظه درحال ضربه زدن به آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی هستند بعضی از مسئولان بی تدبیر و نالایق که هیچ بویی از انقلاب و اسلام نبرده اند به نام انقلاب با رفتارهای نابخردانه خویش تیشه به ریشه انقلاب میزنند.
چهل سال پرتلاطم از عمر انقلاب عزیز میگذرد و هرروز رفتارهایی خلاف انتظار ازسوی اهالی فرهنگ و هنر در این کشور به چشم میخورد، یکروز ترویج بی حجابی و یک روز کشف حجاب در سطح شهر و دانشگاهها، یک روز ترویج فساد اخلاقی وخوانندگی و بی بندوباری در غالب طیف هنر، که فقط هنر را میتینگهای تبلیغاتی و درترویج بی بندوباری میبینند و بس.
سوال ما اینست که چرا باید در جشنواره تحت عنوان "فجر انقلاب اسلامی" که باحضور مسئولین خصوصا حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاهد این چنین رفتارهای هنجار شکنانه باشیم و این مسئولین در کمال گستاخی به تماشای این چنین برنامههای مستهجن بنشینند، آیا حضور مسئولین مهر تاییدی بر اجرای این چنین برنامههای نیست؟
ما مطمئن هستیم که حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جشنواره آنهم در حین خوانندگی یک زن، لگه ننگی بر کارنامه این وزارت خانه را ثبت خواهد کرد.
ما بر این باوریم که این اعمال خبیثانه و هدفمند، عادی سازی عبور از مبانی دینی و تبدیل منکرهای اسلامی به معروف و سست کردن پایههای اعتقادی و فرهنگی جوانان کشورمان است و همچون دانههای تسبیح به دنبال آرام سازی عبور از خطوط قرمز دینی و منکرهای دینی هستند که ابتدا کم اهمیت و سپس به معروف تبدیل شود.
ما دانشجویان بسیجی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان نیشابور ضمن اعتراض شدید خود ازمسائل بوجود آمده در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر به تمام مسئولینی که با سکوت یا اظهارنظرهایشان ناخواسته راهبرد «عادیسازی منکرهای اجتماعی» را تقویت میکنند، هشدار میدهیم، مراقب باشند که ابزار برنامهریزی خطرناکی که به پایههای اعتقادی دین مبین اسلام لطمه میزندنشوند و اعلام مینماییم:
۱- تک خوانی یک خواننده زن درآیین افتتاحیه فیلم فجر مایه بی حرمتی به ساحت مقدس آقا بقیه الله العظم (عج) و خانم حضرت فاطمه زهرا (س) میباشد و مسئولین بی تدبیر خصوصا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن عذر خواهی رسمی از خانوادههای معظم شهدا و ملت شریف ایران، باید سریعا از سمت خود استعفا دهند.
۲- شورای عالی انقلاب فرهنگی موضع شفاف خود را سریعا نسبت به برنامههای اجراشده در جشنواره فیلم فجرخصوصا خوانندگی زنان که باعث ترویج بی بند وباری و فساد اخلاقی و اختلاطهای نامتعارف شده اعلام نماید، چرا این چنین بنظر میرسد که اجرای این بند وباریها راستای اهداف اجرای برنامهای ۲۰۳۰ میباشد.
۳- با توجه به اهانت به مقدسات و مردم شهیدپرور و انقلابی در این برنامه، و از آنجا که این برنامه باعث ترویج بی بند وباری و فساد اخلاقی شده است درخواست ورود مقام قضائی بهعنوان مدعیالعموم به اجرای این برنامه (تک خوانی این خواننده زن) و مجازات فوری عوامل اجرائی جشنواره فیلم فجر را خواستاریم.
در پایان و ازتمام کسانی که دغدغه دین دارند از هر تفکر و گروه و جریانی که هستند، میخواهیم نسبت به این مساله تاسفبار به صورت جدی حساسیت بهخرج دهند، واجازه ندهند، عبور از خطوط قرمز باورهای دینیشان کمهزینه تمام شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.