عضو کمیسیون سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی گفت: درس زبان ترکی در حالی در دانشگاه بناب تدریس میشود که جایگزینی این واحد با دروس اصلی رشتههای تخصصی، مشکلات زیادی را برای دانشجویان به وجود آورده است.
مبین فریدی، عضو کمیسیون سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مدتی است درس زبان ترکی در دانشگاه بناب تدریس میشود، اما این واحد درسی مشکلی برای ما دانشجویان رشته مهندسی به وجود آورده است.
فریدی تصریح کرد: مشکل اصلی درس زبان ترکی این است که جایگزین واحدهای اصلی رشتههایی مانند مهندسی برق شده است.
این فعال دانشجویی در ادامه افزود: ما مخالف درس زبان ترکی نیستیم ولی از مسئولین دانشگاه انتظار داریم به گونه برنامه ریزی کنند که به واحدهای تخصصی رشتههای دانشگاهی لطمهای وارد نشود.
دبیر سابق جامعه اسلامی دانشگاه بناب خاطر نشان کرد: ماهیت اصلی درس زبان ترکی به صورتی است که باید به صورت دروس مازاد ارائه شود و هرکسی علاقه داشت، میتواند این درس را بگذراند و در معدل دانشجویان تاثیر بگذارد.
وی گفت: درس زبان ترکی به صورت اختیاری ارائه شود؛ یعنی به جای اینکه دروس تخصصی که لازمه رشتههای دانشگاهی است، حذف شود، باید این واحد را در کنار دروس انتخاب و پاس کنیم.
این فعال دانشجویی اظهار کرد: ما این موضوع را با معاونت آموزشی دانشگاه مطرح کردیم و قرار شده به صورت مازاد ارائه شود، اما متاسفانه حاشیه سازیهایی در دانشگاه به وجود آمد.
عضو کمیسیون سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی بیان کرد: باید قانونی برای ارائه درس زبان ترکی تبیین شود تا ماهیت اصلی خود را پیدا کند.
نزدیک به صد سال است که تدریس زبان ترکی در مدارس ایران ممنوع گشته است که بعد از انقلاب نیز علی رغم تصریح اصل 15 قانون اساسی متاسفانه این امر تحقق نیافته است!
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.