کد خبر:۷۴۳۱۲۳
عاملی در مشهد:

گرفتار اختلال ارتباطی با نسل‌های مختلف هستیم/ باید تجهیزات الکترونیک و اینترنت را به خدمت انقلاب دربیاوریم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: باید تجهیزات الکترونیک و اینترنت را به خدمت انقلاب دربیاوریم و از این ابزار جلوی فساد و بی‌عدالتی را بگیریم.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه  خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر انقلاب اسلامی» که در مشهد برگزار شد، گفت: چندین سال است که رهبر معظم انقلاب در مورد جایگاه فرهنگ، نگاهی گفتمان محوری دارند.
 
عاملی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در موضوع فرهنگ گفت: ایشان فرهنگ را شکل دهنده ذهن و رفتار عمومی جامعه عنوان می‌کنند و بیان می‌کنند که اندیشیدن و تصمیم گیری جامعه بر اساس فرهنگی است که بر ذهن آن‌ها حاکم است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه عصر حاضر را به دلیل توسعه دسترسی‌های فرهنگی و اجتماعی، عصر فرهنگ مرکزی نامیده‌اند، ادامه داد: در واقع متغیر اصلی همه تحولات سیاسی، اقتصادی و حقوقی امنیتی، فرهنگ است. فرهنگ نیز مانند حرکت آرام عقربه ساعت است و برای رسیدن به کمال نیاز به زمان دارد.

وی در پاسخ به چرایی اهمیت موضوع و گفتمان امید در سطح فردی، اجتماعی و ملی اظهار داشت: امید، بازبودگی و گشایشی است که به جهانِ ارزشی انسان وسعت می‌بخشد و در واقع امید یک نیروی توانبخشی است که همه نداشتن‌ها و نتوانستن‌ها را به داشتن و توانستن تبدیل می‌کند.

عاملی ناامیدی جهان کنونی را، خستگی ناشی از دوگانگی‌های جهان مدرن دانست و عنوان کرد: ریشه اصلی به هم ریختگی اجتماعی در جهان که منجر به رشد ناامیدی شده است در حوزه فرهنگ قابل جستجو است و دلیلی جز دوری از توحید خداوند متعال ندارد.

 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه گفت: مواجهه صنعتی با فرهنگ امکان‌پذیر نیست، زیرا جامعه باید درون‌مایه فرهنگ را بپذیرند و با آن تطبیق پیدا کنند.

وی با اشاره به سلطه جهان غرب بر رسانه که صنعتی برای فرهنگ سازی است، ابراز داشت: دشمن در سیطره بزرگی در حال فعالیت است و اگر ما دغدغه رسیدن به جامعه مهدویت داریم باید برای مدیریت تمدن نوین جهانی برنامه داشته باشیم.

عاملی به پیشرفت‌های جامعه ایران، در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: دشمن با برنامه ریزی دقیق قصد دارد، به جامعه القا کند که انقلاب اسلامی ایران توانایی دست‌یابی به اهداف خود را ندارد. این در حالی است که جامعه اسلامی ایران با رویشی شگفت‌انگیز به پیشرفت‌های فاخر و چشمگیری در کشور دست پیدا کرده است.

 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امروز حدود ۳۶ هزار پزشک متخصص و ۸۰ هزار پزشک عمومی در کشور داریم، خاطرنشان کرد: سهم ایران از مقالات یک‌درصدی دنیا که ارجاع به آن‌ها بالاست، بیش از ۲/۹ درصد است.

وی عنوان کرد: با وجود اینکه ایران تنها یک درصد جمعیت دنیا را در اختیار دارد، حدود ۲درصد تولید علم دنیا را به خود اختصاص داده است.
 
عاملی با اشاره به ضعیف شدن لایه نخبگانی و قوی شدن فردگرایی در جامعه افزود: ما گرفتار اختلال ارتباطی با نسل‌های مختلف هستیم. منطق رفع این اختلال هم، ایجاد ارتباط بیشتر است.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی جامعه کنونی را جامعه‌ای کمال‌گرا عنوان کرد و گفت: اگر لذت عبادت و بندگی در عمل را به کام جامعه برسانیم، جامعه‌ای امیدوارتر خواهیم داشت.
 
وی با تصریح این مطلب که ما اگر قدرت ورود به زندگی انسان مؤمن را داشته باشیم و بتوانیم اختلال ارتباطی با نسل جوان را برطرف کنیم، می‌توانیم عصبیت‌ها را کاهش دهیم؛ خاطرنشان کرد: چاره این کار ارتباط و محبت بیشتر است، گفتگوی منطقی و صبورانه و پر از محبت شیوه ائمه ماست که ما کمتر در ارتباطاتمان با نسل جوان به آن توجه می‌کنیم و آن‌ها را به سمت پیام‌های مسموم و جهت‌دار فضای مجازی سوق می‌دهیم.
 
عامری با اشاره به این مطلب که بنیادی‌ترین موضوع در ایجاد امید در جامعه گسترش عدالت است؛ گفت: باید تجهیزات الکترونیک و اینترنت را به خدمت انقلاب دربیاوریم، اگر فروش تراکم شهرداری و مالیات و تعرفه‌های گمرک را الکترونیک کنیم جلوی فساد و بی‌عدالتی را گرفته‌ایم.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: فضای مجازی یک فرصت و نعمت الهی بزرگ است تا به کمک آن جلوی فساد را بگیریم و در خدمت آرمانه‌ای انقلاب بی‌عدالتی‌ها را کاهش دهیم.

 

گفتنی است، سلسله نشست‌های «عصر انقلاب اسلامی» به همت دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب، نمایندگی مشهد با حضور اساتیدی همچون، صفار هرندی، فواد ایزدی، حجت الاسلام پناهیان و.. ویژه فعالان فرهنگی، طلاب و دانشجویان در مشهد مقدس در حال برگزاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار