آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۴۱۹۴
مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر اعلام کرد

تامین غلات مورد نیاز کشور با احداث سیلوی ۴۵ هزار تنی غلات بندر انزلی

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر، گفت: با احداث سیلو‌های غلات در بندر انزلی با ظرفیت ۴۵ هزار تن در کنار تسریع در تامین غلات مورد نیاز کشور کمک شایانی به سرعت بخشیدن حمل و نقل، تسریع تخلیه و بارگیری و ممانعت از معطلی کشتی‌ها خواهد شد.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد باقرنژاد امروز پیش از مراسم رونمایی سیلو‌های ۴۵ هزار تنی غلات در محوطه بندری بندر انزلی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برقراری خطوط حمل و نقل دریایی ایرانی به همه بنادر داخلی و خارجی حاشیه خزر و تثبیت حضور ناوگان ملی جمهوری اسلامی ایران در منطقه توجه به افزایش حجم مبادلات تجاری بازرگانی در حوزه دریای خزر از عمده اهداف کشتیرانی دریای خزر است.

وی با اشاره به امکانات و تسهیلات کشتیرانی دریای خزر، گفت: ۲۳ فروند کشتی مزین به پرچم جمهوری اسلامی ایران در توناژ‌های ۲۲۰۰ تن تا ۶۶۰۰ تن در ناوگان شرکت کشتیرانی دریای خزر فعال است.

باقرنژاد ادامه داد: انواع آهن آلات، غلات، تخته، چوب، محموله‌های فله صنعتی، سیمان، سنگ‌آهن، کانتینر، خودرو و کالا‌های عمومی توسط کشتیرانی دریای خزر در دریای خزر حمل می‌شود.

وی به معافیت از پرداخت عوارض ۱۰ درصدی بر کرایه حمل محموله‌های وارداتی اشاره کرد و گفت: دریافت کرایه حمل محموله‌های صادراتی را به صورت ۱۰۰ درصد ریالی انجام می‌دهیم.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر به تامین و حمل کانتینر‌های استاندارد ۲۰ و ۴۰ فوتی خشک در بنادر داخلی و خارجی دریای خزر اشاره کرد و گفت: امکان حمل محموله‌های ترانزیتی از مبادی بنادر آسیای دور و حوزه خلیج فارس به کشور‌های CIS و بالعکس را داریم.

وی ادامه داد: به منظور ارائه تسهیلات و تکمیل زنجیره خدمات به صاحبان کالا انواع کالا و محوله‌های فله از بنادر حوزه دریای سیاه، دریای آزوف، بنادر رودخانه ولگا همچنین نفت و انواع فراورده‌های نفتی توسط کشتیرانی دریای خزر امکان جابجایی دارد ضمن آ‌نکه خدمات نمایندگی کشتی‌های تانکر نفتی سوآپ در بنادر شمالی به ویژه بندر نکا ارائه می‌شود.

باقرنژاد با اشاره به احداث سیلو‌های غلات در محوطه بندر انزلی با ظرفیت ۴۵ هزار تن گفت: با توجه به اهمیت واردات غلات و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده از طرف دولت در مبحث زیرساخت‌ها در داخل و خارج کشور و همچنین تجهیز کشور‌های حاشیه خزر جهت ورود حرفه‌ای و طولانی در امر صادرات غلات به ایران و ترانزیت به کشور‌های دیگر نظیر عراق نسبت به احداث سیلوی غلات با ظرفیت ۴۵ هزار تن در محوطه بندر انزلی اقدام شد.

کاپیتان باقرنژاد افزود: در زنجیره لجستیکی موجود قطعا با تمهیدات و برنامه‌ریزی در خصوص جذب مشتری بیشتر کمک شایانی به سرعت بخشیدن به حمل و نقل، افزایش سفر کشتی‌های ملکی، سرعت گرفتن تخلیه و بارگیری و جلوگیری از معطلی کشتی‌ها با احداث این سیلو‌ها خواهد شد که طبیعتا منجر به تامین بهتر غلات مورد نیاز کشور است.

وی درباره خطوط کشتیرانی دریای خزر گفت: از بنادر انزلی، کاسپین، آستارا، نوشهر، فریدون‌کنار و امیرآباد به بنادر آستاراخان، ماخاچ کالا، اکتائو، باکو، ترکمن‌باشی و بنادر رود ولگا، بنادر حوزه دریای آزوف و بنادر حوزه دریای سیاه خط کشتیرانی برقرار کرده‌ایم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار