به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ایوبی درباره این جشنواره گفت: جشنواره فیلم فجر باشکوهترین، مهمترین و یکی از دیدنیترین رویدادهایی است که در ایام فجر برگزار میشود. برگزاری این جشنواره حتی در ایام جنگ تحمیلی و دفاع مقدس هم متوقف نشده است.
او ادامه داد: از طرف دیگر جشنواره فیلم فجر محل زایش است، از دل این جشنواره بود که جشنوارههای دیگری شکل گرفت. خوشبختانه، جشنواره فیلم فجر فضای خوبی درست کرده است تا مردم ایران آثاری که فرزندان این سرزمین تولید کردهاند ببینند. از این جهت برگزاری جشنواره فیلم فجر جای خوشبختی دارد.
ایوبی تاکید کرد: سینما را میتوانیم یکی از دستاوردهای چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بدانیم. در واقع توسعه فرهنگ و هنر در همه عرصهها از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، چه در عرصه تجسمی، خط، گرافیک و کاریکاتور. ما در این عرصهها به خصوص گرافیک و کاریکاتور هم پیش از انقلاب حرفی برای گفتن نداشتیم. این سینما محصول انقلاب است.
رئیس اسبق سازمان سینمایی با اشاره به اینکه سینمای ایران همواره سفیر فرهنگی کشور در نقاط مختلف جهان بوده گفت: اگر از بالاتر با نگاه منافع ملی و فراجناحی و حزبی به سینمای ایران نگاه کنیم در کل کارنامه قابل قبولی دارد. در سختترین شرایط که راهها بر ما بسته بود، سینمای ایران راه را باز کرد، پیش رفت و سعی کرد چهره خوبی از ایران را نمایش دهد.
او تاکید کرد: این حرف به معنای خوب بودن همه فیلمها نیست یا اینکه همه فیلمسازان اینچنین هستند. در مجموع سینمای دفاع مقدس، سینمای دینی و ارزشی هم از دل این سینما به دست آمد. البته که باید بهتر از اینها باشد.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در خصوص به نمایش در آمدن فیلمهای جشنواره فیلم فجر در تمام نقاط شهر تهران و مراکز استانها گفت: همیشه گفتهام، جشنواره فیلم فجر هم جشن است و هم جشنواره. بنابراین نمیتوانیم بخش بزرگی از مردم ایران را از آن محروم کنیم و از آنها بخواهیم از دور نظارهگر باشند. من همیشه جزو طرفداران برگزاری جشنواره فیلم فجر در مراکز استانها بودهام.
او ادامه داد: مردم ما به این مدل محافل بیشتر نیاز دارند. عدهای فکر میکنند چنین نمایشهایی به فروش فیلمها ضربه میزند. در حالی که تجربه نشان داده، برعکس است. البته فیلمهای بد از این نمایشها تاثیر میگیرند.