آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۱۰۲
وزیر علوم در نهاوند:

۴۲ هزار شغل از محل شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از محل شرکت‌های دانش بنیان ۴۲ هزار شغل، میلیارد‌ها تومان فروش فناوری و صد‌ها میلیارد دلار صادرات ایجاد شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در مراسم افتتاح ساختمان دانشگاه دولتی نهاوند با اشاره به اینکه همبستگی ملت ایران امید‌های باطل دشمنان را نقش برآب می‌کند، گفت: بر همین مبنا انقلاب به ۴۰ سالگی خود رسیده است.

غلامی ادامه داد: منصفان و کارشناسان کشورداری مباحث مختلف حاکم بر جوامع را می‌دانند و براساس نظر این کارشناسان آنچه نظام جمهوری اسلامی را به اینجا رسیده، خلوص نیت جوانان و دلسوزان بوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در زندگی انسان در هر سطحی نقاط ضعفی وجود دارد، افزود: آنچه امروز از آن به عنوان دستاورد انقلاب یاد می‌کنیم، علاوه بر اقتدار و حضور در دنیا، حاصل عملکرد جوانان در حوزه‌های مختلف است.

وی با اشاره به رتبه شانزدهم ایران در تولید علم در دنیا، بیان کرد: اقتدار امروز ایران مهم‌ترین دستاورد انقلاب است.
غلامی گفت: ۱۹۲ مرکز شد و ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور فعال است و باید تولیدات علمی و پژوهشی در اختیار جامعه و نیاز‌های کشور قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه برنامه دولت در حوزه دانشگاه ها، تبدیل دانش به ثروت است، گفت: از محل این شرکت‌های دانش بنیان هر ساله میلیارد‌ها تومان فروش فناوری و صد‌ها میلیارد دلار صادرات و ۴۲ هزار شغل ایجاد شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: این مشاغل تأمین یک پنجم ایجاد اشتغال در صنعت و سایر حوزه‌ها را به عهده دارد و حرکتی شتابی رو به توسعه محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: امروز دانشگاه‌ها باید رویکرد تدریس به دانشجو را تغییر دهند و همراه تحصیل به دانشجویان تجربه محیط کار را نیز منتقل کنند.

غلامی با بیان اینکه دنیا تحولات سریعی را تجربه می‌کند و باید براین اساس نسل آینده را تجهیز کنیم، گفت: وزارت علوم به عنوان مسئول اصلی برنامه‌های آموزش و تحقیقات در قالب قانون برنامه ششم توسعه، اقداماتی مانند طرح ساماندهی دانشجویان، تعیین تکلیف دانشگاه ها، ایجاد هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط و ساماندهی و ایجاد نقشه مشخص برای آن را در دستور کار قرار داده است.

وی با بیان اینکه برای تسریع بخشیدن به این اهدا، دانشگاه‌ها به صورت استانی و منطقه‌ای دسته بندی می‌شوند، افزود: ایران در ربته بندی جهانی دانشگاه‌ها در سال ۲۰۱۸ و بین هزار دانشگاه مهم دنیا، جایگاه خوبی دارد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تشکیل خوشه‌های علمی در دانشگاه‌های ایران نیز دنبال می‌شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها باید براساس تخصص مسایل مختلف را بررسی کرده و به دستگاه‌های مرتبط ارجاع دهند.

وی با بیان اینکه طی چند ماه گذشته مواردی از چالش‌های مختلف اقتصادی و ... برای ریاست جمهوری و وزرای مرتبط ارسال شده و نشستی هم در این خصوص با معاون اول برگزار شده است، گفت: خوشبختانه جا افتاده که دستگاه‌های اجرایی باید با دانشگاه‌ها ارتباط بگیرند و دانشگاه‌ها خود را در حل مسایل کشور مسئول بدانند.

غلامی تاکید کرد: آینده کشور بدون هماهنگی صاحبان فکر و دانش که در گیر فعالیت‌های روزمره پر حجم خود هستند محقق نخواهد شد.
 
گفتنی است، پس از این مراسم وزیر علوم در مزار شهدای نهاوند حاضر شد و به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار