کد خبر:۷۴۵۴۱۳
یزدان مهر در گفتگو با دانشجو:

بخش خصوصی می‌تواند به ساخت خوابگاه‌های دانشجویی ورود کند/ امسال کمبود خوابگاه باید برطرف شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از ورود بخش خصوصی به ساخت خوابگاه دانشجویی خبر داد و گفت: کمبود خوابگاه باید در سال آینده برطرف شود.

منتشر نشود //چگونگی ورود بخش خصوصی به خوابگاه سازی/ کمبود خوابگاه باید در سال جدید برطرف شود

ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ورود بخش خصوصی برای ساخت خوابگاه گفت: بر اساس توافقی که با بخش خصوصی داشتیم می‌تواند به سه صورت برای ساخت خوابگاه دانشجویی اقدام کند.

وی با اشاره به کمک دانشگاه‌ها در این زمینه افزود: بخش خصوصی می‌تواند در زمین دانشگاه و تسهیلاتی که صندوق رفاه تعیین می‌کند خوابگاه بسازد. در واقع متناسب را تعیین کمیته تسهیلات از بانک دریافت می‌کند و صندوق رفاه ۱۴ درصد سود بانکی توسط صندوق پرداختت می‌شود و تنها ۴ درصد سود بانکی را خودشان پرداخت می‌کنند که در اصل وام قرض الحسنه دریافت می‌کنند که دوسال تنفس وام است و ۵ سال بازپرداخت آن است.

یزدان مهر ادامه داد: در شرایط bot با دانشگاه قرارداد می‌بندد که مدیریت خوابگاه با بخش خصوصی باشد، اجاره بها را در طول قرار داد دریافت می‌کند و بعد از ۲۰ سال خوابگاه را به دانشگاه واگذار می‌کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: حالت دیگرساخت خوابگاه توسط بخش خصوصی این است که در زمین خودش خوابگاه بسازد و مدیریت آن هم توسط بخش خصوصی خواهد بود، در این حالت هم از تسهیلات صندوق استفاده می‌کند، اما در این نوع ساخت متعهد می‌شود که تا ۷ سال دانشجویان در خوابگاه ساکن شوند و بعد آن می‌تواند تغییر کاربری بدهد.

یزدان مهرخاطرنشان کرد: بر اساس نیاز ۵۰ هزار دانشجو باید ۲۰۰ خوابگاه اضافه کنیم که برخی از خوابگاه‌ها نیز به دلیل قدمت بالای ساختمان‌ها از چرخه خدمات رسانی خارج می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار