کد خبر:۷۴۵۸۴۶
بر اساس تفاهم نامه مشترک؛

آبزیان مناطق عمیق با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی گلستان و سازمان شیلات شناسایی می‌شود

طرح استراتژیک شناسایی ذخایر آبزیان مناطق عمیق با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان و سازمان شیلات ایران اجرا می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در راستای تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با سازمان شیلات ایران، جلسه مشترک اعضای هیات‌علمی گروه تولید و بهره برداری آبزیان با جمعی از مدیران معاونت صید و صیادی سازمان شیلات ایران تشکیل و راهکار‌های همکاری مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست زمینه همکاری میان دانشگاه و سازمان شیلات ایران فراهم و مقررشد سازمان شیلات ایران که برای نخستین بار طرح استراتژیک شناسایی ذخایر آبزیان مناطق عمیق را در دست اجرا دارد برای عملیاتی ساختن این طرح از دو عضو هیات‌علمی گروه تولید و بهره برداری آبزیان دانشکده شیلات و دو دانشجوی مقطع دکتری این گروه آموزشی استفاده کند.

همچنین دومین نشست علمی اثرات سیل در بخش سلامت با حضور تعدادی از اعضای هیأت‌علمی گروه آبخیزداری و مدیریت مناطق بیابانی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پژشکی استان و اعضای هیأت‌علمی آن و جمعی از مدیران و کارشناسان ادارات استان برگزار شد.

در این نشست، برنامه الگوی مدیریت ریسک محور سیل معرفی و بخشی از یافته‌ها، دستاورد‌ها و تجربیات گروه، بیان شد و مقرر شد نشست دیگری با محوریت معرفی سامانه نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی استان (ناب) برگزار شود که در خصوص تبادل اطلاعات و همکاری علمی- تخصصی به منظور ایجاد یک سامانه مکان مبنا و زمان‌مندبرای مدیریت سیل و کاهش خسارات ناشی از آن بحث و تبادل نظر شود.

همچنین کارگاه مشارکتی طرح مدیریت راهبردی حوضه چهل‌چای با حضور تعدادی از اعضای هیأت‌علمی این گروه آموزشی و مدیران و کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، جهادکشاورزی، محیط زیست، آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای و اداره میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

در این کارگاه خلاصه‌ای از پیشرفت طرح مدیریت راهبردی حوضه چهل‌چای و راهکار‌های مدیریتی پیشنهادی برای حوضه چهل‌چای مطرح شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار