کد خبر:۷۴۶۴۰۴

اجرای هنرمند ۸۷ ساله قوچانی در جشنواره موسیقی فجر

پیشکسوت دوتار نوازی قوچان اجرای خود در سومین روز از جشنواره فجر را با حمد رسول‌الله و موسیقی عرفانی شروع کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیشکسوت دوتار نوازی قوچان اجرای خود در سومین روز از جشنواره فجر را با حمد رسول‌الله و موسیقی عرفانی شروع کرد.

علی غلامرضایی آلماجوقی که معتقد است اگر زمان کافی برای اجرا داشت و می‌توانست بخواند، مردم تا صبح  در سالن می‌نشستند، قطعه‌هایی از جمله «بش قارداش» و «محمد حنیفه» درباره پسر علی‌بن ابی‌طالب را در اولین سانس از سومین روز سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر اجرا کرد.

 

 

این هنرمند ۸۷ ساله که با چاروق، لباس و سربند خاص منطقه قوچان روی صحنه حاضر شد، برای اجرای دومین قطعه گفت:  «می‌خواهم قطعه­‌ای هم از امام رضا (ع) برایتان اجرا کنم زیرا می‌دانم شما از من چنین انتظاری دارید؛ همه ما قربان امام رضا(ع) می­‌رویم.»

این خواننده که نشان درجه یک هنری دارد تاکنون در کشورهایی از جمله فرانسه و تونس هم اجرا داشته است. علی غلامرضایی آلماجوقی اجرای خودش را با صلوات بر پیامبر اکرم(ص) به پایان رساند.

 در همین سانس همچنین احمد قربانف(سفیر ترکمنستان در ایران) و رامین نورقلی‌پور (نماینده مردم کردکوی، ترکمن و بندرگز در مجلس شورای اسلامی) از نزدیک به تماشای اجرای گروه چاغا بخشی (ترکمن) در سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر نشستند.

گروه چاغا بخشی(ترکمن) به سرپرستی حمید کم شعرهایی از مختوم‌قلی یکی از بزرگترین شاعران زبان ترکمن و مهم‌ترین شخصیت‌های مردم این منطقه را اجرا کرد. تک‌نوازی کمانچه و اجرای قطعه «گل نرگس» یکی از بخش‌­های مورد توجه حاضران در سالن سوره حوزه هنری بود.

آواز  «کاکلیک»، «نار آغاجی»، نوایی «آچدی محمد»، «کوراوغلی»، «داش قالدی»، گروه نوازی «آت چاپان» و تک‌نوازی «گل نرگس» از جمله اجراهای این گروه در بخش دوم سانس اول سومین روز از جشنواره موسیقی فجر بود.

ایوب کم (خواننده و نوازنده دو تار)، ستار تاراج(خواننده و نوازنده دوتار)، گل محمد کم (نوازنده دوتار)، به سرپرستی حمید کم (نوازنده کمانچه) اعضای گروه چاغا بخشی (ترکمن) بودند.

طوی‌جان نیازی (موسیقدان ترکمن)،  شهرام کوسه‌غراوی (نماینده مردم کلاله در مجلس شورای اسلامی) و عاشور گلدی‌نیازی از اهالی فرهنگ و هنر ترکمن نیز از دیگر مهمانان حاضر در این اجرا بودند.

سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۴ تا ۳۰ بهمن ماه در ۷ سالن تهران در حال برگزاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار