کد خبر:۷۴۶۹۲۷
در سال‌های ۹۴ و ۹۵؛

یک‌سوم ثبت پتنت‌های بین‌المللی دانشگاه‌های کشور متعلق به دانشگاه امیرکبیر است

بر اساس آمار کانون ثبت پتنت ایران، در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ یک سوم ثبت پتنت‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهدی مجیدپور عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد: بر اساس آمار کانون ثبت پتنت ایران، در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ یک سوم ثبت پتنت‌های بین المللی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.

وی با اشاره به مطالعات انجام شده بر روی ۵۵ دانشگاه برتر نوآوری در ۵ قاره جهان گفت: این مطالعه نشان می‌دهد که چرخه ایده تا محصول و خدمات به صورتی است که در بخش‌های ابتدایی طرح، دولت‌ها و بخش‌های دولتی و عمومی فاینانس را بر عهده دارند و هر چه طرح پیشرفت می‌کند نقش بخش‌های خصوصی برجسته‌تر می‌شود.

وی با اشاره به اقدام این دانشگاه در زمینه ایجاد مراکز تحقیق و توسعه مشترک با برخی نهاد‌ها افزود: مرکز تحقیق و توسعه بانک آینده و ملت در این دانشگاه از جمله این اقدامات است.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این روند در سال ۱۳۹۶ ادامه داشت است و ۳۱ درصد ثبت پتنت‌ها مربوط به این دانشگاه بوده است، یادآور شد: از سوی معاونت علمی دانشگاه‌های کشور به سطوح "الف"، "ب" و "ج" سطح بندی شدند که این دانشگاه تنها دانشگاه کشور بوده که در سطح "الف" قرار گرفت و بعد از آن دانشگاه فردوسی مشهد؛ مرکز رشد دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی قرار گرفته است.

مجیدپور به وضیعت نوآوری این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه استنفورد دانشگاهی است که در شاخص نوآوری مطرح است به گونه‌ای که تعداد درخواست ثبت پتنت‌های سالانه آن ۹۹ مورد است که نرخ موفقیت پذیرش این درخواست‌ها ۵۰ درصد است و میزان بودجه این دانشگاه ۶ میلیارد دلار است.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه "کارلسروهه" آلمان را در رده صدم این رتبه بندی دانست و ادامه داد: تعداد درخواست ثبت پتنت این دانشگاه ۳۲ مورد در سال است و نرخ موفقت آن‌ها ۵۸ درصد است. اعتبارات سالانه این دانشگاه بالغ بر یک میلیارد دلار گزارش شده است.

این محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعداد درخواست ثبت پتنت این دانشگاه را ۲۸ مورد ذکر کرد که از این تعداد ۶ مورد آن مورد پذیرش قرار گرفته است در حالی که میزان اعتبارات ما ۱۵ میلیون دلار است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار