نخستین بازارچه کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویی (چرتکه) در قالب بیش از ۴۰ غرفه، از امروز تا ۸ اسفند در محوطه مقابل معاونت دانشجویی برپا شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، نشست خبری نخستین بازارچه کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویی (چرتکه) با حضور مسئولان برگزاری این برنامه در دفتر معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز برگزار شد.
سید مجتبی واعظی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شیراز در جمع خبرنگاران گفت: دانشگاه فقط محل اعطای مدرک نیست و از ضرورتهای دانشگاههای نسل سوم، توجه به کارآفرینی و داشتن دغدغه اشتغال دانشجویان است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شیراز مطرح کرد: بر اساس تفاهم نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کشور حمایت از بازارچههای دانشجویی در دستور کار قرار دارد و استانداری هم از برای تامین بودجه آن تلاش میکند.
وی گفت: نخستین بازارچه کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویی (چرتکه) در قالب بیش از ۴۰ غرفه، از ۳۰ بهمن تا ۸ اسفند در محوطه مقابل معاونت دانشجویی برپا میشود.
واعظی تصریح کرد: این غرفهها شامل محصولات کشاورزی، صنایع غذایی، کارآفرینی، نشریات، بازی و خلاقیت، رادیو نمایشگاه، غرفه دانشجویان بین الملل وغرفه تغذیه خیریه برای زندانیان است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: کارآفرینی و توانمندسازی، دو محور اصلی این برنامه دانشجویی است و هماهنگیهای لازم صورت گرفته تا این بازارچه در سطح شهر شیراز و در مقاطع زمانی مختلف نیز برگزار شود.
محبوبه البرزی، مدیر علمی و اجتماعی دانشگاه شیراز هم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کمیتههای مختلف مشاوره، فرهنگی، آموزش، تبلیغات و اطلاع رسانی، داوری و ... برای اجرای مناسب این رویداد دانشجویی تشکیل شده و هدف نهایی این برنامه علاوه بر اشتغال؛ ایجاد فضای بانشاط و احساس کرامت دادن به دانشجویان است.
البرزی اظهار کرد: دانشگاه شیراز در زمینه گسترش ایده بازارچههای دانشجویی، جزو دانشگاههای پیشرو در کشور به شمار میرود و حمایت از این گونه برنامهها زمینه ساز کاهش آسیبهای اجتماعی است.
بیژن کیا، کارشناس معاونت فرهنگی دانشجویی و از مسئولان برگزاری بازارچه چرتکه نیز خاطر نشان کرد: برنامههایی که توسط دانشگاه شیراز اجرا میشود ناظر بر چند عنصر است که نشاط اجتماعی، کاهش آسیبهای اجتماعی، فعالیتهای انسان دوستانه و اخلاق مدار از جملهی آنهاست.
کارشناس معاونت فرهنگی دانشجویی به فعالیتهای کمیته داوری اشاره کرد وگفت: دقت لازم صورت گرفته تا تولیدات و محصولات ارائه شده در بازارچه چرتکه، فقط توسط دانشجویان تولید شده باشد.
وی افزود: در زمینههای مختلف و برای داوری آثار از نظرات اساتید و اعضای هیات علمی دانشکدههای مختلف دانشگاه شیراز مانند دانشکده کشاورزی و هنر و معماری استفاده شده است.
کیا در ادامه مطرح کرد: در برگزاری نخستین بازارچه کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویی (چرتکه)، به موضوع » سبک زندگی» توجه ویژه شده است.
مهدی رجبی، دبیر اجرایی نخستین بازارچه کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویی (چرتکه) هم در جمع خبرنگاران گفت: دست سازههای دانشجویی، گیاهان و صنایع غذایی، سه موضوع اصلی این بازارچه به شمار میرود.
رجبی تاکید کرد: در بازارچه چرتکه، غرفهای هم به نشریات دانشگاه شیراز اختصاص یافته و توانمندیهای دانشگاه در این زمینه نمایش داده میشود.
دبیر اجرایی نخستین بازارچه کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویی (چرتکه) گفت: این بازارچه تا ۸ اسفندماه در محوطه مقابل ساختمان معاونت دانشجویی دانشگاه شیراز واقع در پردیس ارم دایر است و پذیرای عموم علاقه مندان میباشد.
رجبی تاکید کرد: آیین گشایش بازارچه چرتکه با حضور مسئولان دانشگاه شیراز و نمایندگانی از شورای اسلامی شهر شیراز، امور خانواده و بانوان استانداری فارس و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگردی، امروز صبح برگزار میشود.