کد خبر:۷۴۷۹۱۸
وزیر جهاد کشاورزی در مراسم تجلیل از مقام مهندس عنوان کرد

استفاده از ظرفیت مهندسان کشاورزی در بخش کشاورزی/ تولید متحول می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی امروز در مراسم تجلیل از مقام مهندس گفت: قرار است از ظرفیت‌های مهندسان کشاورزی درکشور استفاده بیشتری شود که بخش تولید را متحول خواهد کرد.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی امروز در مراسم «تجلیل از مقام مهندس و تبیین نقش علوم و دانش مهندسی کشاورزی» که در سالن همایش‌های برج میلاد و به مناسبت روز مهندس سالروز تولد خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد، اعلام کرد: مهندسان کشاورزی پس از کسب مهارت‌های لازم و توانمند شدن به دانش روز، قرار است با حداقل امکانات و کمک‌های دولت در خدمت کشاورزان باشند.

حدود ۱۵۰ هزار فارغ‌التحصیلان کشاورزی جویای کار در کشور وجود دارد که استفاده از ظرفیت‌های آن‌ها می‌تواند انقلاب بزرگی در کشاورزی و تولید کشور ایجاد کند.

این مهندسان می‌توانند به عنوان بازوی توانمند بخش ترویج در کشور باشند که امروزه شکاف بزرگی بین دانش روز و اجرای آن در مزرعه ایجاد شده است و تکنولوژی روز به مزارع کمتر می‌رود.

دولت اگر این مهندسان کشاورزی را تامین کند تا آن‌ها در خدمت بخش کشاورزی باشد، افزایش قابل ملاحظه‌ای در تولید محصولات کشاورزی کشور رخ خواهدداد.

در این مراسم علاوه بر سخنرانی مسئولان و تقدیر از صاحب نامان بخش کشاورزی، از تابلو مراکز خدمات کشاورزی و نخستین تلویزیون اینترنتی کشاورزی رونمایی می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار