کد خبر:۷۴۷۹۷۱
ضرغام:

۲۲۵ درصد پیشرفت ثبت اختراعات نسبت به سال گذشته/ کارگروه ارتقای جایگاه زنان در پژوهش ایجاد می‌شود

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با اشاره به ۲۲۵ درصد پیشرفت ثبت اختراعات نسبت به سال گذشته، گفت: کارگروه ارتقای جایگاه زنان در پژوهش ایجاد خواهد شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نصرت‌الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با اشاره به گزارش یکساله صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران اظهار داشت: این صندوق همواره با راه‌اندازی کارگروه‌هایی در حوزه‌های مختلف در صدد است که استعدادیابی در همان حوزه صورت گیرد.

وی گفت: طی ۹ ماه اول سال، ۳۵۵۰ پروژه تحقیقاتی به صندوق ارسال شده که از این تعداد، ۱۱۷۹ پروژه برای حمایت و دریافت تسهیلات به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه تا کنون از این تعداد ۴۶۴ پروژه تحقیقاتی خاتمه یافته است، به اهمیت تولید محصول و ارائه خدمات با استفاده از دستاورد‌های محققان پرداخت و ادامه داد: از تعداد پروژه‌های تحقیقاتی که مورد حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران قرار گرفته‌اند، ۲۸ دانش فنی تولید شده است.

وی با اشاره به رشد تعداد پروژه‌های تحقیقاتی نسبت به سال گذشته تصریح کرد: تعداد پروژه‌های دریافتی در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، ۱۸ درصد و تعداد پروژه‌های تحقیقاتی مصوب ۲۷ درصد افزایش داشته است.

به گفته رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، همچنین ۶۵ درصد از پروژه‌های تحقیقاتی که مورد حمایت این صندوق قرار گرفته‌اند، نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

ضرغام افزود: نمونه محصول ساخته شده از تحقیقات در سال ۹۷ به ۵۱ مورد رسیده که نسبت به سال ۹۶، ۱۲۲ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اهمیت ثبت اختراعات پژوهشی گفت: در سال ۹۶، ۴ پروژه و در سال ۹۷، ۱۳ پروژه با حمایت از صندوق، ثبت اختراع شدند و درصد پیشرفت ثبت اختراعات انجام شده نسبت به سال گذشته برابر با ۲۲۵ درصد برآورد شده است.

ضرغام با بیان اینکه این صندوق، حمایت‌های گسترده‌ای در زمینه اجرای کنگره‌های مفید انجام داده است، گفت: به این موضوع توجه زیادی داشته‌ایم تا بتوانیم استعداد‌های درخشان را شناسایی کنیم، زیرا هر فرد دارای یک استعداد و ایده خاصی است که این استعداد به واسطه کنگره‌هایی شناسایی می‌شود و ما باید در راستای حفظ این استعداد‌ها و توسعه آن‌ها تلاش کنیم.

وی گفت: در حال حاضر اقتصاد نوآوری در جهان برابر ۲۱ هزار میلیارد دلار است؛ از این رو مشخص است که دنیا به دنبال ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی است که بتواند به رشد و رفاه اجتماعی کمک کند که این موضوع نیز در صندوق مورد توجه قرار می‌گیرد.

راه‌اندازی بانک پژوهشگران در صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران
وی با بیان اینکه در صندوق، بانکی مبنی بر «بانک پژوهشگران» را ایجاد کرده‌ایم، گفت: بدین‌واسطه به راحتی می‌توانیم به پژوهشگران کشور دست پیدا کنیم و از تجربه آن‌ها در پروژه‌های مختلف بهره ببریم.

رئیس بنیاد علم ایران بیان کرد: در بانک پژوهشگران ۲۰ هزار نفر پروژه ارائه داده‌اند؛ علاوه بر پژوهشگران ایرانی، ایرانیان مقیم خارج و تعدادی محقق خارجی، عضو این بانک هستند.

ایجاد کارگروه ارتقای جایگاه زنان در پژوهش
ضرغام با اشاره به کارگروه ارتقای جایگاه زنان در پژوهش خاطرنشان کرد: ۲۲ درصد پروژه‌های صندوق حمایت از پژوهشگران، مربوط به زنان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار