آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۸۳۴۲
بی بی سی خبر داد

حضور ۱۳ هزار اروپایی در داعش تا ۲۰۱۸

طبق آمار یک مرکز مطالعاتی در انگلیس، از زمان تشکیل داعش تا سال ۲۰۱۸ حدود ۱۳ هزار اروپایی برای پیوستن به این گروه تروریستی به سوریه و عراق رفته‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، از زمان تشکیل داعش، علاوه بر کشور‌های همسایه سوریه و عراق، هزاران نیروی خارجی نیز از کشور‌های اروپایی به مرکز خلافت این گروه تروریستی گسیل شدند تا برای گروه تروریستی داعش بجنگند. در گزارش پیش رو، آماری کلی از این افراد ارائه شده است.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «بی‌بی‌سی»، سازمان ملل اعلام کرده به‌طور کلی بیش از ۴۰هزار نیروی خارجی از ۱۱۰ کشور برای حضور در داعش به سوریه و عراق رفته‌اند. مطالعه انجام شده توسط مرکز بین‌المللی مطالعه افراط‌گرایی واقع در «کینگز کالج» لندن در جولای ۲۰۱۸ نیز نشان می‌دهد نیرو‌های خارجی داعش ۳۲۸۰۹ مرد، ۴۷۶۱ زن و ۴۶۴۰ کودک را شامل می‌شده است.

از این میان ۷۲۵۲ نفر از اروپای شرقی و ۵۹۰۴ نفر از اروپای غربی به داعش پیوستند. در این میان حدود ۸۵۰ نفر از بریتانیا به داعش پیوستند. رئیس «ام‌آی۵» (سرویس اطلاعات داخلی انگلیس) اعلام کرد از بین انگلیسی‌هایی که به داعش پیوستند حدود ۱۳۰ نفر کشته شده‌اند. نمودار زیر تعداد نیرو‌های داعش از ملیت‌های مختلف را نشان می‌دهد.
 
حضور ۱۳ هزار اروپایی در داعش تا ۲۰۱۸

پس از ۵ سال نبرد خونین با داعش، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، فوریه ۲۰۱۸ در شورای امنیت این سازمان گفت: داعش هنوز کنترل ۱۴ تا ۱۸ هزار نفر از جمله بیش از ۳۰۰۰ خارجی را دارد.

محققان مرکز بین‌المللی مطالعه افراط‌گرایی دریافتند حداقل ۷۳۶۶ نیروی خارجی داعش به کشور‌های خود بازگشته‌اند که ۲۵۶ زن و ۱۱۸۰ کودک را شامل می‌شود. از این میان ۱۷۶۵ نفر به اروپای غربی و ۷۸۴ نفر به اروپای شرقی بازگشته‌اند. با این حال از میان ۴۲۵ داعشی که به بریتانیا بازگشتند تنها دو زن و چهار کودک پذیرفته شدند.

چندی پیش ترامپ خطاب به کشور‌های اروپایی گفت: باید داعشی‌های خود را پس بگیرید. سخنی که واکنش سران کشور‌های اروپایی را در پی داشت. چند روز پیش تقاضای یک زن داعشی برای قصد بازگشت به آمریکا توسط دولت این کشور رد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار