به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هیئت وزیران در جلسه عصر یکشنبه به ریاست جهانگیری معاون اول ئییس جمهوری، آئین نامه اجرایی مربوط به استفاده مؤدیان مالیاتی از سامانه صندوق مکانیزه فروش را اصلاح کرد.
آئین نامه مذکور با اهدافی همچون استفاده حداکثری از خدمات موجود در بخش خصوصی به منظور تأمین شبکه و استقرار اطلاعات و زیرساختهای صندوق مکانیزه فروش تهیه و تصویب شده است.
معرفی پایانه پرداخت متصل به شبکه پرداخت بانکی (pos) در کنار تجهیزات مشابه صندوق در آئین نامه با هدف فراخوان نمودن دامنه بیشتری از اشخاص مشمول و پیش بینی صدور مجوز دسترسی به سامانههای شبکه پرداخت بانکی در آئین نامه به منظور پیادهسازی هرچه بهتر سامانه صندوق فروش و جمع آوریاطلاعات مرتبط با معاملات اشخاص، از دیگر اهداف اصلاح آئین نامه یاد شده هستند.
هیئت وزیران در ادامه و در اجرای قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری، چندین اصلاح تقسیماتی در استان کرمان را به تصویب رساند.
به موجب این اصلاحات، دولت با ایجاد بخشهای اسفندقه ودهبکری به ترتیب در شهرستانهای جیرفت و بم و تبدیل چندین روستا به شهر در استان یاد شده موافقت کرد.
دولت به منظور ساماندهی و تأمین ایمنی تردد خودروهای دوگانه سوز و جلوگیری از بروز حوادث ناگوار از قبیل: انفجار مخازن این خودروها به دلیل غیرکارخانهای بودن آنها و منقضی شدن کارکردشان، تصمیماتی را در این زمینه اتخاذ کرد.
به موجب این تصمیم، وزارت نفت موظف شد با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به هوشمندسازی جایگاههای عرضه سوخت گاز طبیعی و ایجاد بستر لازم جهت اتصال سامانه هوشمند جایگاههای سوخت به سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران (سیمفا) و سامانه اطلاعات خودروهای گازسوز وزارت صنعت، معدن و تجارت به نحوی اقدام نماید که از تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۱ امکان سوخت گیریدر جایگاههای سوخت گاز طبیعی صرفاً برای خودروهای دوگانه سوز که در کارت شناسایی آنها عبارت «دوگانه سوز» یا «دوگانه سوز تبدیلی» درج شده و دارای گواهی معاینه فنی معتبر هستند، وجود داشته باشد.
دولت همچنین پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا را موظف کرد نسبت به اصلاح و تعویض مدارک شناسایی آن دسته از خودروهایی که به صورت کارگاهی تا قبل از ابلاغ این مصوبه دوگانه سوز شده و «گواهی سلامت سامانه سوخت رسانی گاز خودرو» را مطابق دستورالعمل مربوط اخذ کرده اند، اقدام نموده و در کارت آنها عبارت «دوگانه سوز تبدیلی» را درج نماید.
سازمان ملی استاندارد ایران نیز موظف شد حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه براساس مستندات دریافتی از وزارت صنعت، معدن و تجارت (استانداردهای بین المللی معتبر)، استانداردهای مورد نیاز جهت تبدیل سامانه سوخت رسانی خودروهای مایع سوز درحال تردد به گازسوز را تدوین نماید.