به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، رئيس مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم در اين نشست بيان داشت: از دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) انتظار مي رود نگاه ويژه به بخش بين المللي داشته باشند و وزارت علوم نيز از اين روند حمايت مي کند.
دکتر قرباني با بيان اينکه وزارت علوم با ايجاد وحدت رويه در بخش بين المللي بر اساس چشم انداز و اهداف عمل مي کند، افزود: ماهيت بين المللي نياز به آن دارد که همه دانشگاهها در آن نقش داشته باشند.
وي خاطر نشان کرد: تحولات علمي در سطح بين المللي در حال اتفاق افتادن است که ما به همکاران بين المللي خود به غير از رژيم صهيونيستي به عنوان يک فرصت نگاه مي کنيم.
رئيس مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم با بيان اينکه کشورهايي که به علم به شکل ابزاري نگاه مي کنند، قطعاً نمي توانند طرف همکاري ما باشند، گفت: از آن جمله کشور انگليس است که به اساتيد و دانشگاه ما نگاه ابزاري دارد.
وي در توضيح تقويت و توسعه همکاري علمي و فرهنگي در سطح منطقه و بين المللي گفت: برگزاري نشست هاي کميته هاي علمي و فني مشترک با برخي کشورها، تدوين بخش علمي و فرهنگي برنامه مبادلات فرهنگي – علمي و آموزشي با 9 کشور، مشارکت در کميته هاي آموزشي و پژوهشي و فنآوري کميسيون هاي مشترک دوجانبه ايران با 20 کشور با هدف ادامه سياستهاي توسعه همکاريها از جمله اين فعاليتهاست.
قرباني علوم بهره گيري از ظرفيت سازمان هاي بين المللي را براي تقويت همکاري بين کشورها را ضروري دانست و گفت: هم اکنون از همکاري با سازمان هاي بين المللي آيسسکو، اتحاديه بين المللي دانشگاه ها، سازمان همکاري هاي اقتصادي (اکو)، کميته دائم همکاري هاي علمي و فنآوري سازمان کنفرانس اسلامي comstech، گروه هشت کشور اسلامي در حال توسعه D8، مرکز تحقيقات فيزيک نظري عبدالسلام ICIP و يونسکو برخورداريم.
رئيس مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم با بيان اينکه سياست وزارت علوم حمايت دانشگاه ها در برگزاري همايش هاي بين المللي است، افزود: وزارت علوم با حمايت خود قصد دارد اعضاي هيئت علمي در همايش ها و رخدادهاي علمي دنيا حضور داشته باشند.
قرباني در تشريح عملکرد بخش بين المللي وزارت علوم گفت: تقويت تعامل و هماهنگي با جهان به ويژه حوزه تمدن اسلامي – ايران، اعزام مدرسان زبان و ادبيات فارسي و ايران شناسي در راه اندازي کرسيهاي زبان و ادبيات فارسي و کرسي هاي اسلام شناسي و طرح تأمين استادان بومي براي کرسي ها از جمله کارهايي است که در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.
وي همچنين از نمايندگي وزارت علوم در ستاد حقوق بشر جمهوري اسلامي ايران، مشارکت در upc شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد، مسئوليت کميسيون مشترک ايران و لهستان، مسئوليت کميسيون مشترک ايران و ايرلند و تأسيس و حمايت از کرسيهاي اسلامي شناسي در مؤسسات آموزش عالي و دانشگاههاي خارج از کشور و تهيه بانک نرم افزاري اسناد همکاريهاي علمي، آموزشي و پژوهشي وزارت علوم خبر داد./انتهاي پيام/