کد خبر:۷۵۰۴۶۰
محدث خراسانی:

صنعت و دانشگاه نیازمند یک رابطه دو سویه/ ایران در حوزه «بازی» هیچ رتبه‌ای ندارد

رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر گفت: دانشگاه و صنعت برای رسیدن به اهداف خود نیازمند یک ارتباط دو سویه هستند.
صنعت و دانشگاه نیازمند یک رابطه دو سویه/ ایران در حوزه «بازی» هیچ رتبه‌ای ندارد
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آئین افتتاح مرکز نوآوری مشترک دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک ملت صبح امروز با حضور احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر، حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر، علی محدث خراسانی رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر و برخی معاونان و مسئولان بانک ملت در ساختمان دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم علی محدث خراسانی، رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر با اشاره به اینکه افتتاح این رویداد رخدادی مهم در سال ۹۷ است و روند اجرایی شدن آن از سال گذشته آغاز شده بود، گفت: امروزه بانک‌ها در یک محیط رقابتی به سمت نسل چهار شدن پیش می‌روند، این بانک‌ها با استفاده از اطلاعات عظیمی که از مشتریان خود دریافت می‌کنند می‌توانند در فضای رقابتی باقی بمانند.

محدث خراسانی تصریح کرد: بانک‌های نسل چهار بانک‌های ریسک پذیر هستند و برای رسیدن به هدف شان نیاز به ارتباط با دانشگاه دارند. از سوی دیگر دانشگاه‌های ما به سمت نسل سومی شدن می‌روند دانشگاه نسل سومی کارآفرین است و ارتباط مستقیم با صنایع دارد. 

وی عنوان کرد: با توجه به موارد گفته شده دانشگاه و بانک نیازمند ارتباط با یکدیگر هستند و این ارتباط است که کمک می‌کند تا هر دو به اهداف مطلوب شان دست یابند.

محدث خراسانی با اشاره به اینکه دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در رتبه بندی های مهم دنیا مثل شانگ‌های در رشته ریاضی رتبه ۳۰۰ و در علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۰ را دارد، گفت: دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در کشور حائز رتبه اول است و کسب چنین مقامی در داخل و سطح بین المللی یک جایگاه عالی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که دانشکده ریاضی یک دانشکده پویا و بروز است.

وی با اشاره به رویکرد‌های مرکز نوآوری سکو در سه حوزه هوش، رباتیک و بازی آفرینی تصریح کرد: در حوزه بازی به این نتیجه رسیده ایم که دیگر وسیله‌ای برای بازی و سرگرمی به تنهایی نیست بلکه وسیله‌ای برای آموزش به حساب می‌آید و امروزه گیم چهارمین تجارت بزرگ دنیا است.

وی تصریح کرد: آمریکا، کانادا و نروژ پرچمدار حوزه گیم هستند، متاسفانه ما در این حوزه هیچ رتبه ای نداریم و امیدواریم که بتوانیم پیشرفت خوبی داشته باشیم.

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در پایان خاطرنشان کرد: همه نیاز‌های لازم برای ورود به صنعت در این دانشگاه مهیا است و ما می‌توانیم با استفاده از ظرفیت‌های موجود به اهداف مان دست یابیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار