آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۲۵۳۲
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر امیرکبیر:

معلمان زمینه عشق به هندسه را در دانش آموزان به وجود آورند

رئیس دانشکده مهندسی ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: هندسه قدیمی‌ترین علمی است که از نجوم تا دنیای پزشکی را در برگرفته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر،علی محدث خراسانی رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم اختتامیه ششمین المپیاد هندسه ایران گفت: یک معلم خوب می‌تواند زمینه عشق به هندسه را در دانش آموزان به وجود آورد.
 
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه معلمان علاوه بر نقش آموزشی باید دانش‌آموزان را هدایت کنند؛ تصریح کرد: معلمان با معرفی رشته‌های مختلف علمی دانش‌آموزان را در جهت استعداد‌های آنان هدایت کنند.
 
وی با بیان اینکه هندسه از ۲۰۰ سال پیش مراحل مختلفی را طی کرده است، تاکید کرد: هندسه قدیمی‌ترین علمی است که بشر کسب کرده و طی سالیان گذشته دچار تحول شده است. هندسه با دیگر رشته‌ها ادغام شد که یکی از آن‌ها هندسه معماری است.
 
محدث خراسانی با بیان اینکه ایران در هندسه جایگاه خوبی دارد؛ اظهارکرد: باید با برگزاری چنین المپیادهایی، دانش‌آموزان و جامعه را با علم هندسه و کارکرد‌های آن آشنا کنیم.
 
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: تمامی معمار‌های قدیم هندسه دان بودند و براساس هندسه فعالیت‌های خود را انجام می‌دادند.
 
وی تاکید کرد: هندسه معماری نیز یکی دیگر از رشته‌هایی است که طی سال‌های گذشته ایجاد شده است و براساس آن می‌تواند کار‌های بسیار بزرگی ایجاد کرد. امروز برای ساخت ساختمان‌های بزرگ هزینه‌های زیادی می‌شود بنابراین هندسه در ساخت این نوع ساختمان‌ها بسیار موثر است.
 
محدث خراسانی در پایان خاطرنشان کرد: هندسه محاسباتی هندسه‌ای است که با آی تی ادغام شده است و و از حدود ۵۰ سال پیش فعالین این هندسه آغاز شده است. این هندسه طی ۵۰ سال گذشته رشد بسیارزیادی داشته است و از نجوم تا دنیای پزشکی کاربرد دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار