کد خبر:۷۹۳۹۰۱
در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود؛

کریمیان: ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجوی جدید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرش شدند

معاوم آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ تعداد ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو جدید در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش شده اند.

کریمیان: ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجوی جدید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرش شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمد حسین کریمیان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه دارای ۵۳۰ عضو هیات علمی است و درحال حاضر نیز ۱۳ هزار دانشجو دارد.

وی افزود: برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ تعداد ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو جدید در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش شده اند.

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: این دانشگاه جز دانشگاه‌های یک و دو در حوزه فنی و مهندسی ایران است بنابراین آموزش و پژوهش در رده بالا به دانشجویان ارائه می‌شود.

کریمیان با بیان اینکه اولویت در دانشگاه تحصیل است، افزود: فضای دانشگاه با دبیرستان متفاوت است و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی برعهده خود دانشجو است این درحالی است که دانشگاه کمک می‌کند، اما مسئول تمام اقداماتی که انجام می‌شود خود دانشجو است.

وی عنوان کرد: در دانشگاه در سال اول فشار تحصیل بسیار بالا است که لازم است دانشجویان تلاش بیشتری در این سال داشته باشند.

معاون آموزشی دانشکاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دانشجویان لازم است ارتباط خود را با خانواده‌ها حفظ کنند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار