آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۵۶۱

تصمیم ترکمنستان، آذربایجان، گرجستان و رومانی برای اتصال خزر با سیاه

ترکمنستان، آذربایجان، گرجستان و رومانی در نظر دارند کانالی بین دریای خزر و دریای سیاه ایجاد کند.
به گزارش بین الملل خبرگزاری دانشجو، ترکمنستان، آذربایجان، گرجستان و رومانی در نظر دارند کانالی بین دریای خزر و دریای سیاه ایجاد کند.

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه کشور‌های ترکمنستان، آذربایجان، گرجستان و رومانی در نشستی در شهر «بخارست» از موافقت این کشور‌ها برای ایجاد کانال بین دریای خزر و سیاه خبر دادند.

«تئودور ملشکانو» وزیر امور خارجه رومانی در این زمینه گفت: کارگروهی از متخصصین در این زمینه ایجاد خواهد شد تا کلیه موضوعات در این زمینه را مورد بررسی قرار داده و مشکلات فنی را حل کنند.

بر اساس این طرح، بنادر کشور‌های مذکور از جمله بندر «کنستانتسا» در رومانی، «پوته» در گرجستان، «باکو» در آذربایجان و «ترکمنباشی» در ترکمنستان با یکدیگر متصل خواهند شد.

همچنین این کانال بندر کنستانتسا، رود دانوب و سپس رودخانه‌ها و کانال‌های داخلی در اروپا را با یکدیگر متصل خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار