به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن هاشمی در حاشیه صد و سی امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: در جلسات شورا بودجه نهایی شهرداری تهران در سال 98 را 18 هزار و 828 میلیارد تومان اعلام کردیم که در آن سهم شرکت ها و سازمان ها 5 هزار و 677 میلیارد تومان در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به دستور جلسه دیگر شورای شهر تهران عنوان کرد: استفساریه شهرداری درباره مصوبه موسوم به «برج باغ» موضوع دیگری بود که در صحن شورای شهر بررسی شد. کمیسیون معماری و شهرسازی و محیط زیست و سلامت به دقت روی این موضوع کار کرده بودند و در حین بررسی بیش از 12 پیشنهاد از سوی اعضای شورای شهر مطرح و تک تک آن ها بررسی شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهرن با بیان اینکه اسفساریه شهرداری به زودی پاسخ داده می شود، عنوان کرد: پاسخ به این استفساریه وضعیت 473 پرونده ای را که معطل مانده بودند، مشخص می کند و آن ها از بلاتکلیفی خارج خواهند شد. شهرداری باید سریع تر این موضوع را بررسی و وضعیت سرمایه گذاران را مشخص کند.
هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا بودجه سازمان ها و شرکت ها به صورت جز به جز در صحن شورای شهر بررسی نشد، گفت: 43 شرکت و سازمان وجود دارد و به همین دلیل ما کلیات بودجه در این خصوص را مطرح کردیم و گفتیم اگر پیشنهادی وجود دارد اعلام کنند، اما چون پیشنهادی مطرح نشد کلیات آن را به رای گذاشتیم.
به گفته وی عدد 5 هزار و 677 میلیارد تومان مربوط به هزینه خود شرکت ها است و در بودجه شهرداری تهران برای آن ها 7 هزار و 400 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده.
هاشمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چند درصد کل بودجه مربوط به حوزه حمل و نقل است، اعلام کرد که 30 درصد بودجه شهرداری تهران در سال 98 به حوز حمل و نقل تعلق دارد.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در نهایت چه کسانی می توانند پروانه ساخت و ساز در باغات خود را دریافت کنند، گفت: کسانی که قبل از مصوبه شورا در تاریخ 96/12/22 به آن ها اجازه ساخت و ساز داده شده بود، می توانند تنها نسبت به ساخت و ساز اقدام کنند.