کد خبر:۷۵۰۹۶۹

تصویب بودجه 18 هزار و 828 میلیارد تومانی شهرداری برای سال آینده

رئیس شورای اسلامی شهر تهران از تصویب نهایی بودجه سال 98 شهرداری تهران به مبلغ 18 هزار و 828 میلیارد تومان خبر داد.
تصویب بودجه 18 هزار و 828 میلیارد تومانی شهرداری برای سال آینده

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن هاشمی در حاشیه صد و سی امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: در جلسات شورا بودجه نهایی شهرداری تهران در سال 98 را 18 هزار و 828 میلیارد تومان اعلام کردیم که در آن سهم شرکت ها و سازمان ها 5 هزار و 677 میلیارد تومان در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به دستور جلسه دیگر شورای شهر تهران عنوان کرد: استفساریه شهرداری درباره مصوبه موسوم به «برج باغ» موضوع دیگری بود که در صحن شورای شهر بررسی شد. کمیسیون معماری و شهرسازی و محیط زیست و سلامت به دقت روی این موضوع کار کرده بودند و در حین بررسی بیش از 12 پیشنهاد از سوی اعضای شورای شهر مطرح و تک تک آن ها بررسی شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهرن با بیان اینکه اسفساریه شهرداری به زودی پاسخ داده می شود، عنوان کرد: پاسخ به این استفساریه وضعیت 473 پرونده ای را که معطل مانده بودند، مشخص می کند و آن ها از بلاتکلیفی خارج خواهند شد. شهرداری باید سریع تر این موضوع را بررسی و وضعیت سرمایه گذاران را مشخص کند.
هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا بودجه سازمان ها و شرکت ها به صورت جز به جز در صحن شورای شهر بررسی نشد، گفت: 43 شرکت و سازمان وجود دارد و به همین دلیل ما کلیات بودجه در این خصوص را مطرح کردیم و گفتیم اگر پیشنهادی وجود دارد اعلام کنند، اما چون پیشنهادی مطرح نشد کلیات آن را به رای گذاشتیم.
به گفته وی عدد 5 هزار و 677 میلیارد تومان مربوط به هزینه خود شرکت ها است و در بودجه شهرداری تهران برای آن ها 7 هزار و 400 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده.
هاشمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چند درصد کل بودجه مربوط به حوزه حمل و نقل است، اعلام کرد که 30 درصد بودجه شهرداری تهران در سال 98 به حوز حمل و نقل تعلق دارد.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در نهایت چه کسانی می توانند پروانه ساخت و ساز در باغات خود را دریافت کنند، گفت: کسانی که قبل از مصوبه شورا در تاریخ 96/12/22 به آن ها اجازه ساخت و ساز داده شده بود، می توانند تنها نسبت به ساخت و ساز اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار