آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۱۴۹۰

مادورو: علت قطعی برق در ونزوئلا حملات سایبری آمریکاست

نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا می‌گوید، حملات سایبری که به گفته او از سوی آمریکا سازمان‌دهی می‌شوند مانع بازگشتن برق به شبکه‌ها شده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ونزوئلا از روز جمعه با بی‌برقی سراسری روبروست و همزمان ده‌ها هزار نفر از موافقان و مخالفان دولت در کاراکاس تجمع‌های جداگانه برگزار کرده‌اند.

روز شنبه هزاران مخالف دولت در حالی که خوآن گوآیدو هم در میان آن‌ها بود به خیابان‌های کاراکاس آمدند.

صد‌ها پلیس ضدشورش مقابل تجمع‌کنندگان صف آرایی کردند و در حالی که معترضان آن‌ها را "قاتل" صدا می‌زدند با استفاده از اسپری فلفل مانع جلو آمدن صف معترضان شدند.

در همین حال، هزاران قرمزپوش هم روز شنبه برای حمایت از نیکولاس مادورو به خیابان‌های کاراکاس آمدند.

براساس گزارش بی‌بی‌سی، مادورو در میان حامیان خود که نظامیان و شبه نظامیان فراوانی در میان آن‌ها دیده می‌شدند، اعلام کرد که بی‌برقی تاریخی چند روز گذشته در ونزوئلا به آن علت طولانی شده که حملات سایبری مانع کار متخصصان برای بازگرداندن برق به شبکه‌های سراسری شده‌اند.

او گفت: "وقتی این نوع حمله‌ها توسط اپوزیسیون انجام می‌شود، راست‌های افراطی، هیچ شکی نیست که آن‌ها عامل فکری و عملی چنین حمله‌هایی هستند. حملاتی که فناوری استفاده شده در آن‌ها فقط در اختیار دولت آمریکاست. آن‌ها از سلاح‌های با فناوری بالا استفاده کرده‌اند و ما می‌فهمیم چه اتفاقی افتاده. ما همیشه همه چیز را می‌فهمیم، چون خدا با ماست؛ و حقیقت آشکار می‌شود".

دولت خراب‌کاری در یک سد را منشاء اصلی این بی‌برقی اعلام کرده، اما بسیاری می‌گویند، نرسیدگی به تاسیسات سد‌ها و عدم تعمیر و نگه‌داری مناسب از تاسیسات زیربنایی کشور طی دو دهه گذشته بسیاری از صنایع تولید برق ونزوئلا را که متکی به سد‌های این کشور است در معرض نابودی قرار داده است.

مادورو که روز شنبه در بیرون محوطه کاخ ریاست جمهوری برای هواداران قرمزپوش دولت سخنرانی می‌کرد خوآن گوآیدو را "عروسک آلت دست آمریکا" خواند و با تشکر از نیرو‌های نظامی کشورش برای حمایت از او گفت که ارتشیان موفق به خنثی کردن توطئه کودتا شده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار