کد خبر:۷۵۱۸۲۷
قانعی:

لزوم توسعه شتاب دهنده‌های زیستی در کشور/ الگوسازی شتاب دهنده‌های زیست فناوری در کشور باعث کاهش ارزبری می‌شود

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: مدل شتاب دهنده‌ها می‌تواند زیست فناوری را در کشور توسعه دهد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی درباره ضرورت توسعه مدل شتابدهنده‌های زیستی در کشور، بیان کرد: باید شتاب دهنده‌های زیستی را در کشور توسعه دهیم. زیرا این مدل تنها راه نجات زیست فناوری است و می‌تواند این حوزه را توسعه علمی و منطقی دهد.

وی افزود: الگوسازی از شتاب دهنده‌های زیست فناوری در کشور باعث کاهش ارزبری نیز می‌شود و رونق اقتصادی در کشور ایجاد می‌کند.

به گفته قانعی، یکی از نمونه‌های موفق شتاب دهنده‌ها در کشور، شتاب دهنده‌های حوزه دارو‌های زیستی است.

وی همچنین تصریح کرد: شتاب دهنده‌ها شرکت‌هایی هستند که بر روی ایده‌های جدید ایده پردازان، سرمایه گذاری می‌کنند. همین کار به صاحبان ایده کمک می‌کند که مسیر درستی را برای تولید و تجاری سازی محصولات و ایده‌های خود، طی کنند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به فعالیت چند شتاب دهنده زیستی در کشور، بیان کرد: یکی از اولویت‌های ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی افزایش تعداد شتاب دهنده‌ها در کشور است. سال آینده نیز این هدف را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار