آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۱۹۰۱
عضو تعاونی پوشاک پدیدآورندگان صفا:

پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا توان رقابت با پوشاک خارجی را دارد/ فروش اقساطی محصولات به دلیل کاهش قدرت خرید مردم

عضو شرکت تعاونی پدید آورندگان صفا گفت: پوشاک تولیدی در شرکت تعاونی پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا از نظر کیفیت توان رقابت با پوشاک خارجی را دارند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عضو شرکت تعاونی پدید آورندگان صفا گفت: پوشاک تولیدی در شرکت تعاونی پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا از نظر کیفیت توان رقابت با پوشاک خارجی را دارند.

پروین دانشگر عضو تعاونی پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا گفت: ایده راه اندازی تعاونی پدیدآورندگان طلوع صفا از جایی شکل گرفت که تولیدی‌ها و خیاطی‌های کوچکی که نمی‌توانستند در بازار رقابت کنند دست به دست هم دادند و به مانند انگشتان یک دست به یک مشت تبدیل شدند.

وی با بیان اینکه معرفی شرکت تعاونی پدیدآورندگان طلوع صفا در اسفند سال ۹۵ در برج میلاد صورت گرفت و پس از آن عضو گیری و فروش سهام انجام شد، افزود: این تعاونی فعالیت خود را در دو شعبه واقع در میرداماد و تهرانپارس آغاز کرد، اما به دلیل عدم آشنایی اعضا با نحوه کار تعاونی مشکلاتی پیش آمد که منجر به تعطیلی شعبه تهرانپارس شد، اما به جای آن شعبه‌ای در اصفهان دایر شد.

دانشگر تصریح کرد: این تعاونی فعالیت خود را با تولید مانتو آغاز کرد، چون احساس می‌کردیم مانتو یک پوشش همگانی است و می‌تواند تمام سلایق را در بر بگیرد.
 
پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا توان رقابت با پوشاک خارجی را دارد/ فروش اقساطی محصولات به دلیل کاهش قدرت خرید مردم

وی یکی از اهداف تعاونی پدیدآورندگان طلوع صفا را تقویت تولید ملی و داخلی دانست و افزود: ما در این راستا نیازمند همکاری بخش‌های مختلف همچون سازمان فنی و حرفه‌ای و یا وزارت ارشاد بودیم، ولی تمام همکاری‌ها ظاهری بود. مثلاً در هر شوی لباسی که برگزار می‌کردیم یک نفر از وزارت ارشاد حضور می‌یافت تا مشکلی در طراحی‌ها وجود نداشته باشد؛ بنابراین گرفتن مجوز برای تولیدات با سخت گیری‌هایی همراه بود و این در حالی است که ما شاهدیم مانتو‌های خارجی بدون اعمال این سخت گیری‌ها در بازار عرضه می‌شوند.

عضو تعاونی پوشاک پدیدآورندگان تولید صفا گفت: با توجه به سختگیری‌های صدور مجوز برای محصولات این شرکت فروش اینترنتی از طریق سایت رسانه را در اولویت قرار داد.

دانشگر با اشاره به اینکه تمام مراحل تولید اعم از طراحی، برش و دوخت لباس توسط اعضای تعاونی انجام می‌شود، افزود: ۷۰ نفر از اعضای این تعاونی در استان‌های اصفهان، تهران، کرج، گیلان و مشهد به کار تولید مانتو شومیز و لباس‌های شب مشغول هستند، ولی تمرکز کار بیشتر بر روی تولید مانتو است.
 
پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا توان رقابت با پوشاک خارجی را دارد/ فروش اقساطی محصولات به دلیل کاهش قدرت خرید مردم

وی اضافه کرد: در این تولیدی ماهیانه ۵۰۰ دست مانتو به صورت مزون دوزی و در طرح‌های متنوع برای رده‌های سنی مختلف تولید می‌شود.

عضو تعاونی پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا به کارگیری زنان بی سرپرست و با توان مالی ضعیف را یکی دیگر از اهداف این شرکت تعاونی برشمرد و گفت: در این تعاونی علاوه بر گروه‌های تامین مواد اولیه، طراحی و بازاریابی گروهی نیز به شناسایی نیاز بازار می‌پردازند.

دانشگر با اشاره به اینکه نهایت توان ما این است که از پارچه‌های ساخت ایران در تولید محصولات تعاونی پدیدآورندگان طلوع صف استفاده کنیم، افزود: ما محصولات خود را با سود کم عرضه می‌کنیم تا هم مردم به استفاده از کالای ایرانی روی بیاورند و هم عده‌ای به کار دل گرم شوند و بیکار نمانند.

وی افزود با توجه به اینکه قدرت مردم روز به روز در حال پایین آمدن است ما با هدف ترغیب مشتری برای خرید فروش اقساطی محصولات را در این تولیدی اجرا کرده ایم.

عضو تعاونی پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا با اشاره به اینکه در حال حاضر این تولیدی دارای چهار نمایندگی عرضه محصولات در تهران اصفهان و نجف آباد است، گفت: یکی از اهداف ما صادرات محصولات این تولیدی در بازار‌های جهانی با کیفیت عالی است که به همین منظور رایزنی‌هایی برای صادرات محصولات خود به روسیه عمان و ترکیه انجام داده ایم.
 
پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا توان رقابت با پوشاک خارجی را دارد/ فروش اقساطی محصولات به دلیل کاهش قدرت خرید مردم

دانشگر بیان کرد: با توجه به عرضه محصولات خارجی در بازار ما از نظر کیفی توان رقابت با این محصولات را داریم، اما نیازمند حمایت هستیم.

آسیه قویدل دیگر عضو تولیدی پوشاک پدید آورندگان طلوع صفا نیز به ارائه آموزش‌های خیاطی به زنان به شرط استخدام در این شرکت تعاونی اشاره کرد و گفت: علاوه بر آموزش و استخدام برای خرید اقساطی تجهیزات نیز از اعضای جدید تعاونی حمایت می‌شود.

وی با بیان اینکه زنان بی سرپرست و زنانی که استطاعت مالی ندارند می‌توانند در کلاس‌های آموزشی تعاونی پدیدآورندگان طلوع صفا حضور یابند و به عنوان نیروی کار فعالیت کنند، افزود: اعضای این تعاونی به صورت مزون دوزی کار می‌کنند و در سود شرکت شریک هستند.

عضو تولیدی پوشاک پدیدآورندگان طلوع صفا به برنامه این شرکت برای برگزاری تور ایونت در شهر‌های مختلف ایران جهت معرفی محصولات این تولیدی اشاره کرد و افزود تاکنون دو ایونت در دانشگاه الزهرا و هتل هویزه برای معرفی محصولات این تولیدی برگزار شده است.

قویدل با بیان اینکه طراحان تولیدی پوشاک پدیدآورندگان تولید صفا از طراحان خوب و موفق به شمار می‌آیند، افزود: طراحان این تولیدی فارغ التحصیلان دانشگاه در رشته طراحی لباس و پارچه هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار