آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۶۵۴
رئیس اتاق ایران:

محدودیت منابع مالی نداریم

شافعی گفت: محدودیت منابع مالی نداریم، اما دچار مشکل چگونگی تخصیص و مصرف منابع هستیم که باید بخش دولتی و خصوصی برای این مساله چاره اندیشی کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین شافعی عصر پنجشنبه در شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان کرمان گفت: کرمان با سایر استان‌های دیگر وجه تمایز دارد.

وی با اشاره به اینکه اتاق کرمان، اتاق فاخر کشور است افزود: درجه شرافت و نجابت استان کرمان زیاد است.

شافعی در ادامه با تاکید بر اینکه قانون بهبود فضای کسب و کار از مترقی‌ترین قوانین به تصویب رسیده است، افزود: متأسفانه اجرای این قانون هنوز دارای مشکل اساسی است و ۲۰ درصد قانون مترقی هنوز اجرایی نشده است و اگر این قانون مترقی به صورت کامل اجرا شود اثرگذاری‌های ملموسی در کشور خواهد داشت.

رئیس اتاق ایران ادامه داد: امیدواریم مجلس برای تقویت بعد نظارتی کمک کند که قانون اجرایی شود.

وی در خصوص مسائل و مشکلات اقتصادی بیان کرد: مشکلات ما بالاتر از اقتصاد خرد و کلان است و ما در قاعده گذاری مشکل داریم و تا این قاعده گذاری حل نشود هر چقدر تلاش کنیم به نتایج مطلوبی نمی‌رسیم.

وی تاکید کرد: متأسفانه در کشور مجموعه سیستم پاداش‌دهی به کار‌های دلالی، واسطه گری و اقتصاد غیر مولد است و تا این تغییر پیدا نکند به نتایج مطلوب دست پیدا نخواهیم کرد

شافعی به شرایط خاص کشور اشاره کرد و افزود: قطعاً بسیاری قبول دارند در شرایط عادی نیستیم بنابراین با تصمیمات عادی نمی‌توانیم شرایط غیرعادی را مدیریت کرد و اگر مدیران استانی در این شرایط بخواهند همانند شرایط عادی تصمیم گیری کنند به بسیاری از مسائل نمی‌توانند رسیدگی کنند.

وی با اشاره به محدودیت منابع افزود: محدودیت منابع به آن میزان گفته می‌شود نداریم و مشکل چگونگی تخصیص و مصرف منابع داریم که باید بخش دولتی و خصوصی برای این مهم چاره اندیشی کند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور دچار مشکل هستیم و باید مشکلات از سطح بالا حل شود آیا می‌شود در تهران نشست و برای استان‌های با تنوع اقلیمی و منابعی دیکته‌ای نوشت و گفت: باید آن را اجرا کرد؟

وی با اشاره به اینکه چرا باید نگاه به استانداران نگاه هزینه‌ای باشد؟ چرا این نگاه به نگاه درآمدی تغییر پیدا نمی‌کند افزود: تا زمانی قدرت توزیع قدرت در کشور نداشته باشیم وضعیت همین خواهد بود و استاندار باید والی استان باشد و برای کوچک‌ترین تصمیم نباید از تهران اجازه گرفته شود.

وی ادامه داد: استان‌ها باید بر اساس قابلیت‌های داخلی خود توسعه را رقم بزنند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران در پایان به ساختار کلان اقتصادی کشور تاکید کرد: در ساختار کلان اقتصادی کشور هر چه دیرتر تصمیم‌گیری کنیم فرصت‌ها را از دست می‌دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار