آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۹۲۶
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد

کاهش خسارات ناشی از وقوع سیل با تلاش و عزم جدی

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای کاهش خسارت ناشی از سیل و این بحران باید همه تلاش شبانه‌روزی و عزم جدی داشته باشند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی شب گذشته از سد و نیروگاه دز بازدید کرد و در جریان میزان ورودی آب به این سد قرار گرفت.

وی در جریان این بازدید در جمع کارکنان سد دز، اظهار کرد: تمام مسؤولان و نهادها برای مدیریت بحران و این شرایط همدل و همراه با یکدیگر باشند.

رضایی عنوان کرد: برای کاهش خسارت ناشی از سیل و این بحران باید همه تلاش شبانه‌روزی و عزم جدی داشته باشند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید از تمام ظرفیت‌ها و سدها برای کاهش خسارات بهره برد، چرا که چندین استان از کشور گرفتار سیل هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار