کد خبر:۷۵۵۵۳۷

عضو شورای شهر: رای گرفتیم که قانونگذاری کنیم نه جلسه افتتاح برویم/ مردم مسخره ما نیستند

عضو شورای شهر تهران گفت: با بیان اینکه از مردم رای گرفتیم تا در جلسه شورا به امور قانون گذاری بپردازیم گفت: از مردم رای نگرفتیم که در جلسه افتتاح باشیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت نظری عضو شورای شهر تهران صبح امروز در آغاز اولین جلسه شورا در سال ۹۸ که با بیش از یک ساعت و نیم تاخیر برگزار شد نسبت به این تاخیر طولانی تذکر داد و گفت: امروز شاهد اتفاق خوبی نبودیم که اولین جلسه شورا در سال جدید با یک ساعت ۴۰ دقیقه تاخیر آغاز شد.

وی با بیان اینکه ما از مردم رای گرفتیم که در جلسه شورا حاضر باشیم و به امور قانون گذاری بپردازیم، افزود: ما از مردم رای نگرفتیم که در جلسه افتتاح حضور یابیم و امیدوارم این بهار را لحاظ نکنیم که بعد‌ها بگوییم سالی که نکوست از بهارش پیداست.

عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که مردم مسخره ما نیستند، تصریح کرد: اگر قرار بود جلسه با این تاخیر برگزار شود بهتر بود لغو شود، زیرا مردم، کارشناسان و خبرنگارانی که از صبح در جلسه حضور یافته‌اند معطل شده‌اند.

نظری با تاکید بر اینکه جایگاه شورا جایگاهی نظارتی و تقنینی است، گفت: نباید اجازه دهیم که شهرداری به عنوان دستگاه اجرایی به دستگاه تقنینی خط بدهد.

وی با بیان اینکه ما شرمنده مردم تهران هستیم، اظهار کرد:، چون ما می‌توانستیم جلسه را لغو کنیم و این کار را نکردیم.

وی ادامه داد: در مرحله اول لزومی نداشت که این تعداد از اعضا در جلسه افتتاح حضور یابند و در مرحله دوم باید گفت: حالا که رفتید‌ای کاش جلسه را لغو می‌کردید تا این وضعیت رخ ندهد.

در حالی که عقربه‌های، ساعت ۱۱ را نشان می‌داد و طبق زمانبندی‌های انجام شده وقت جلسه به اتمام رسیده بود، نظری گفت: از اعضا می‌خواهم که به تمدید جلسه رای ندهند و من هم به نشانه اعتراض این جلسه را ترک می‌کنم و به سهم خود به خاطر اینکه حرمت این جایگاه حفظ نشد از مردم عذر می‌خواهم.

در ادامه هاشمی رئیس شورای شهر تهران به اظهارات نظری واکنش نشان داد و گفت: علت اتفاق امروز آن بود که رئیس جمهور در این ساعت به شهردار وقت داده بود و از سوی دیگر قرار بود مراسم افتتاح تا ساعت ۹ به اتمام برسد که این کار هم با تاخیر انجام شد و لذا اکنون برای تمدید جلسه رای گیری می‌کنم تا جلسه شورا نیم ساعت تمدید شود.

در نهایت اعضا به تمدید جلسه رای مثبت دادند و نظری هم جلسه شورا را ترک کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار