با انتشار نامهای خطاب به نمایندگان مجلس؛
در نامهای صورت گرفت؛
درخواست دانشجویان دانشگاه صنعتی سیرجان از وزیر علوم/ بیرون کردن دانشجویان از خوابگاه به دلیل مشکلات موتورخانه غیرقانونی است
جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی سیرجان در رابطه با کار غیرقانونی دانشگاه در بیرون کردن زودهنگام دانشجویان از خوابگاه این دانشگاه به وزیر علوم نامه نوشتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی سیرجان در رابطه با کار غیرقانونی دانشگاه در بیرون کردن زودهنگام دانشجویان از خوابگاه این دانشگاه به وزیر علوم نامه نوشتند.
در بخشی از این نامه آمده است:
به دلیل خرابی سیستم موتورخانه خوابگاه صادقی دانشگاه صنعتی سیرجان، مسئولان این دانشگاه به جای برطرف کردن مشکل، دستور تخلیه خوابگاه در دوماه پایانی نیمسال دوم تحصیلی داده اند.
دانشجویان این خوابگاه را به قطع آب و برق و همچنین به حراستی کردن دانشجو تهدید کردهاند تا دانشجویان خوابگاه را، که از پیش به طور کامل هزینه آن را پرداخت کرده اند، تخلیه کنند.
ما دانشجویان خوابگاه صادقی دانشگاه صنعتی سیرجان از شما درخواست پیگیری و برخورد هر چه سریعتر با مسئولان مربوطه را داریم.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰