آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۶۶۴۵
شرفی در گفتگو با دانشجو:

بحران سیل در لرستان و خوزستان به هم گره خورده است/ احیای خانه‌های تخریب شده در سیل از سوی دانشجویان جهادی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های لرستان با بیان اینکه بحران سیل در لرستان و خوزستان به هم گره خورده، گفت: عدم احداث سد و توزیع ناصحیح آب در لرستان موجب شد تا بارندگی‌های اخیر این استان باعث بروز بحران در خوزستان شود.

بحران سیل در لرستان و خوزستان به هم گره خورده است/ دانشجویان جهادی خانه های تخریب شده در سیل پلدختر را احیاء می کنند

میلاد شرفی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی لرستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: عدم احداث سد و توزیع ناصحیح آب در لرستان موجب شد تا بارندگی‌های اخیر این استان باعث بروز بحران در خوزستان شود.

وی بر ضرورت احداث سد‌های مورد نیاز در لرستان به عنوان استان بالادست استان خوزستان تاکید کرد و افزود: با تدبیر بهتر مسئولان در سیل اخیر می‌توانستیم شاهد خرابی‌های کمتری باشیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان لرستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در روز‌های نخست وقوع سیل و پس از انجام شناسایی‌های لازم تیم‌های تخصصی از تمام نقاط کشور از جمله نقاط دور دست همچون استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و کرمان به منظور امدادرسانی به سیل زدگان به لرستان اعزام شدند و اکثر این گروه‌ها در شهرستان پلدختر که بیشترین آسیب را دیده بود مستقر شدند.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۴۰ درصد پلدختر دچار آسیب‌های ناشی از سیل شده است، افزود: با حضور به موقع گروه‌های جهادی بحران اولیه و اورژانسی در این شهرستان را پشت سر گذاشتیم.

شرفی با اشاره به اینکه به همت گروه‌های جهادی ۸۰ تا ۹۰ درصد منازل مسکونی از گل و لای تخلیه شده، گفت: با اتمام عملیات تخلیه منازل مسکونی از گل و لای مرحله اول امدادرسانی گروه‌های جهادی در پلدختر به اتمام رسیده است، اما تخلیه معابر، خیابان‌ها و کوچه‌ها از گل و لای همچنان ادامه دارد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های لرستان با بیان اینکه مرحله دوم خدمت رسانی دانشجویان جهادی با اعزام گروه‌های تخصصی به منطقه انجام می‌شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه پلدختر یک شهرستان گرمسیری است ضرورت دارد که هر چه سریعتر منازل مسکونی تخریب شده مردم احیاء و بازسازی شوند.

وی افزود: در مرحله دوم امدادرسانی به سیل زدگان شهرستان پلدختر ضرورت دارد گروه‌های تخصصی در زمینه کار‌های تاسیساتی همچون لوله کشی، جوشکاری و برق کشی به این شهرستان اعزام شوند. همچنین اسباب و اثاثیه باقی مانده نیازمند شستشو و انتقال به خانه‌های مردم هستند.

شرفی با بیان اینکه گروه‌های جهادی فرهنگی و گروه‌های جهادی خواهران نیز باید برای بازگرداندن امید و از بین بردن روحیه ناامیدی به پلدختر اعزام شوند، گفت: پیش بینی ما این است که مرحله دوم خدمت رسانی به سیل زدگان را ظرف ۱۰ روز پشت سر بگذاریم.

شرفی تصریح کرد: نکته جالب این است که ما هر چه به جلو می‌رویم؛ تعداد گروه‌های جهادی در پلدختر بیشتر می‌شوند و این مسئله‌ای است که در هیچ جای دیگر شاهد آن نبوده ایم. در هر حال همدلی و انسجام مردمی در پلدختر وجود دارد بیش از آنکه شنیدنی باشد دیدنی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار