آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۱۱۸

برزیل در سازمان ملل همسو با تل‌آویو رأی می‌دهد

دولت جدید برزیل که روابط نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارد، اعلام کرد این کشور از این پس به قطعنامه‌های مورد حمایت تل‌آویو رأی مثبت می‌دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دولت جدید برزیل که با رژیم صهیونیستی روابط گرمی دارد، روز شنبه اعلام کرد این کشور از این پس به قطعنامه‌ها و طرح‌های مورد حمایت تل آویو در سازمان ملل متحد رأی مثبت می‌دهد.

به نوشته پایگاه «فولا»، اولین نشانه از این تغییر سیاست روز جمعه در جریان رأی‌گیری دو قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل در مورد اراضی «جولان» اشغالی سوریه و فلسطینی‌ها، روشن شد. در هر دو رأی‌گیری، برزیل بر خلاف گذشته که به چنین قطعنامه‌هایی رأی ممتنع یا مثبت می‌داد، رأی منفی داد. هرچند برزیل در دو قطعنامه دیگر به نفع فلسطینی‌ها رأی داد و در یک قطعنامه دیگر مربوط به جولان رأی ممتنع داد.

«ارنستو آراژو» نماینده برزیل در سازمان ملل در دفاع از این اقدام، در شبکه‌های اجتماعی نوشته است: «حمایت از برخورد تبعیض‌آمیز با اسرائیل در سازمان ملل در سال‌های اخیر به سنت سیاست خارجی برزیل تبدیل شده بود. ما داریم به این سنت نادرست و غیرمنصفانه پایان می‌دهیم، همانطور که داریم به سنت ضدآمریکایی بودن پایان می‌دهیم، به جهان سومی بودن و از این قبیل چیزها.»

این تغییر موضع برزیل کمتر از ۱۰ روز پس از سفر «ژایر بولسونارو» رئیس‌جمهور جدید این کشور به قدس اشغالی و دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی صورت گرفته است. بولسونارو در جریان این سفر هرچند بر خلاف وعده قبلی‌اش سفارت برزیل را از تل‌آویو به قدس منتقل نکرد، اما گفت: برزیل در قدس یک دفتر دیپلماتیک تأسیس می‌کند.

بولسونارو که در ادامه روند روی کار آمدن سیاستمداران راستگرا در جهان در برزیل به قدرت رسیده، روابط بسیار گرمی با رژیم صهیونیستی دارد و از بسیاری از اقدامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه سوریه، فلسطین و کشور‌های چپگرای آمریکای لاتین حمایت کرده است. نظرسنجی‌ها در برزیل نشان می‌دهد او پس از ۱۰۰ روز نخست کاری‌اش، به نامحبوب‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ برزیل بدل شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار