آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۱۴۰
پارسایی مطرح کرد:

اگر وزیر نیرو به شعار‌ها عمل می‌کرد، بخش اعظمی از سیل مدیریت می‌شد

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: اگر وزیر نیرو آن برنامه‌هایی را که ارئه داده بودند؛ عملیاتی می‌کردند، قطعا شدت آسیب‌های ناشی از بارندگی در استان‌های مختلف سیل زده در کشوربه این شکل نبوده است.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، بهرام پارسایی به عملکرد وزارت نیرو در بوجود آمدن سیلاب اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: حوادث اخیری که به سبب ایجاد سیلاب در کشور بوجود آمده است، مشکلات زیادی را برای مردم کشورمان ایجاد کرده است و بدون شک پس از فروکش کردن سیلاب آسیب ها‌ی ناشی ازاین سیل خود را نمایان‌تر می‌کند.

وزیر نیرو به هیچ کدام از وعده‌های خود در زمان رای اعتماد عمل نکرده است

وی افزود: به نظرمن بخش اعظمی از شکل گیری این سیلاب در کشور به سوء تدبیر وزارت نیرو بر می‌گردد.

پارسایی به وعده‌های داده شده وزیر نیرو به هنگام رای اعتماد از سوی نمایندگان مجلس اشاره و تصریح کرد: درخواستی که از وزیر نیرو دارم این است که برای یکبار هم که شده است، آن برنامه‌ها و صحبت‌هایی را که در زمان رای اعتماد از سوی مجلس به نمایندگان، فراکسیون‌های و کمیسیون‌ها مختلف ارائه کرده بوده است را مرور کند و حتما متوجه خواهد شد که هیچ کدام از وعده‌های خود را عملیاتی نکرده است.

کمیسیون اصل ۹۰ مسببان اصلی سیلاب را شناسایی می‌کند

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: اگر وزیر نیرو آن برنامه‌هایی را که ارئه داده بودند؛ عملیاتی می‌کردند، قطعا شدت آسیب‌های ناشی از بارندگی در استان‌های مختلف سیل زده در کشوربه این شکل نبوده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم تاکید کرد: در حقیقت اگر وزیر نیرو به وعده‌های داده شده خود در هنگام رای اعتماد از سوی نمایندگان مجلس برای کسب وزارت نیرو عمل می‌کرد این مشکلات بوجود آمده ناشی از سیلاب برای هموطنانمان بوجود نمی‌آمد.

پارسایی به ورود کمیسیون اصل ۹۰ برای شناسایی مسببان این سیل اشاره و اظهار کرد: حتما کمیسیون اصل ۹۰ به عنوان کمیسیون نظارتی مجلس که وظیفه اش نظارت بر طرز کار سه قوه است با دقت کامل این موضوع را رصد می‌کند و ضمن حمایت از افرادی که در این سیلاب گره گشای مشکلات مردم بودند با مسببان به طور جدی برخورد خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار