کد خبر:۷۵۷۳۸۶
آرام در گفتگو با دانشجو:

ساخت خانه برای سیل زدگان مازندران در ۹۰ روز/ ۶۵۰ خانه تخریب شده است

کارشناس مرکز مطالعات جهادسازندگی مازندران گفت: ساخت خانه‌های تخریب شده از چند روز آینده آغاز شود و پیش بینی ما براین است در ۹۰ روز کاری خانه‌های سیل زدگان ساخته شود.

مهدی آرام، کارشناس مرکز مطالعات جهادسازندگی استان مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: از روز‌های اول وقوع سیل در استان گروه‌های جهادی استان به مناطق سیل زده اعزام شدند.

آرام مطرح کرد: در مرحله اول گروه‌های جهادی تخلیه منازل، لجن زدایی، اسکان و رساندن اقلام مورد نیاز چند روستا سیل زده را انجام شد و در مرحله دوم رساندن تجهیزات برای پاکسازی منازل مردم سیل زده بوده است هم اکنون در فاز سوم بازسازیی و مرمت خانه‌های تخریب شده هستیم.

کارشناس مرکز مطالعات و حرکت‌های جهاد سازندگی استان مازندران تصریح کرد: مجموعه ۷ هزار خانه در استان مازندران دچار سیل شد، جهاد سازندگی سپاه استان مکلف شده است حدود ۵۰۰ منزل در مناطق سیل زده بسازد.

وی گفت: حدود ۶۳۵۰ خانه نیاز به مرمت و بهسازی دارد ۶۵۰ خانه تخریب شده است که باید مجدد ساخته شود البته یکی از مشکلات سیل این است که تخریب منازل به مرور زمان مشخص می‌شود و امکان اینکه به خانه‌های تخریبی اضافه شود وجود دارد.

آرام خاطرنشان کرد: با نهاد‌های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد جلسه‌ای برگزار شد تا با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی ساخت خانه‌های تخریب شده از چند روز آینده آغاز شود.

کارشناس مرکز مطالعات و حرکت‌های جهاد سازندگی استان مازندران در ادامه بیان‌کرد: حدود ۱۵۰ خانه تخریب شده برای افراد تحت پوشش نهاد حمایتی بهزیستی و کمیته امداد است.

وی با اشاره به زمان ساخت خانه‌های سیل زدگان افزود: پیش بینی ما براین است در ۹۰ روز کاری خانه‌های سیل زدگان ساخته شود.

آرام با اشاره به هزینه‌های پرداختی برای ساخت خانه‌های تخریب شده تاکید کرد: بخشی از این هزینه‌ها بنیاد مسکن تقبل می‌کند و بخش دیگر را نهاد‌های حماینی تحت پوشش قرار میدهد و مابقی هم با استفاده از ظرفیت مجمع خیرین که در استان داریم و با کمک گروه‌های جهادی انجام می‌شود.

کارشناس مرکز مطالعات و حرکت‌های جهاد سازندگی استان مازندران در ادامه افزود: با گذشت چند روز از سیلاب در استان مازندران حدود ۳۵۰۰ خانه با کمک ۵ هزار جهادگر مناطق سیل زده لای روبی شده است.

وی گفت: ۱۰۰ هزار هکتار باغ و مزارع دچار سیل شدند خسارت سنگینی به بار آورده است ۲۴۰۰ دام سبک و ۴۰۰ دام سنگین تلف شده ۱۱ مرغداری برزگ استان تلاف زیادی داشته است.

آرام بیان کرد: بنا شده است جهاد کشاورزی خسارت‌های ناشی از سیل را جبران کند و، چون بعد رسانه‌ای استان گلستان قویی‌تر بوده است دفتر مقام معظم رهبری ۴ هزار دام تخصیص به استان گلستان داده است.

کارشناس مرکز مطالعات و حرکت‌های جهاد سازندگی استان مازندران اظهار کرد: اولویت ما و دستگاه‌های دولتی بهسازی زیرساخت‌ها است حدود ۲ هزار کیلومتر راه‌های روستایی و ۴۵۰ کیلومتر راه‌های اصلی آسیب دیده است.

وی با اشاره به وضعیت بهداشت در مناطق سیل زده گفت: اداره کل دامپزشکی، شبکه بهداشت و بسیج دانشگاه علوم پزشکی در روز‌های اول به مناطق سیل زده اعزام شدند به خاطر شرایط به وجود آمده، آب گل آلود وارد شبکه آبرسانی شده بود درحوزه مسمومیت دچار مشکل بودیم که خیلی زود این موضوع مهار شد و در حال حاضر شرایط مناطق سیل زده رو به بهبود است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار