قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان گفت: سند راهبردی و سند چشم انداز خدماتی صندوق رفاه تنظیم و ارتقای خوابگاهها و آشپزخانهها را در دستور کار داشتیم که ۴۲۰ میلیارد تومان آن از دانشجویان بدهکار اخذ شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یزدان مهر، رئیس سابق صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در مراسم تودیع و معارفه رئیس صندوق که امروز برگزار شد، گفت: رویکرد مدیریتی در صندوق رفاه به صورت مشارکتی و با روحیه جهادی بود که در دستور کار قرار گرفت و سازماندهی و برنامه هوشمندانه توسعه نوین صندوق رفاه را در پیش گرفتیم و امروز صندوق در جایگاه اطمینان بخش است.
وی افزود: صندوق رفاه به خانه امید دانشگاهیان تبدیل شده و در چهار سال گذشته مانع التهابات سیاسی در دانشگاهها شدیم.
در ادامه خاکی صدیق، رئیس دانشگاه خواجه نصیر در این مراسم گفت: در این دوره صندوق رفاه تفاوت خدمت رسانی صندوق را نسبت به دوره قبل کاملا احساس کردیم؛ به طوری که صندوق در این چند سال پشت و پناه خوبی برای همه دانشگاهیان بود.
وی افزود: یزدان مهر به عنوان مدیر صندوق رفاه هر جا که دانشگاهها به مشکل برخورد میکردند، دریغ نکرد و امیدواریم این مسیر خدمت رسانی به دانشجویان تداوم داشته باشد.
همچنین در این مراسم قنبری، قائم مقام صندوق رفاه با اشاره به رشد فعالیتهای صندوق رفاه در چند سال اخیر گفت: سند راهبردی و سند چشم انداز خدماتی صندوق رفاه تنظیم و ارتقای خوابگاهها و آشپزخانهها را در دستور کار داشتیم ۴۴۰ میلیارد تومان معوقات سازمان صندوق رفاه بود که ۴۲۰ میلیارد تومان آن از دانشجویان بدهکار اخذ شد.
وی افزود: ارتقای خدمات رسانی توام با کرامت دانشجو محقق شد و اثرگذاری صندوق رفاه در دانشگاهها محسوس شد.
قائم مقام صندوق رفاه ادامه داد: در حوزه تربیت بدنی و مشاوره نیز فعالیتهای مناسبی را داشتیم. همچنین ۱۴۸۸ میلیارد تومان درآمد برای صندوق ایجاد شد و اعتبارات عمومی صندوق رفاه نیز ۱۱۴ درصد افزایش یافت.
قنبری از رشد ذخیره استراتژیک صندوق رفاه خبر داد و گفت: ۴۸۰ میلیارد تومان ذخیره در صندوق داریم که میتواند چشم امیدی برای دانشگاهها باشد.
وی یکی از بحرانهای وزارت علوم دانشجویان دکتری اعلام کرد و گفت: در چند سال اخیر تسهیلات وام به ۵۰۰ درصد رسید و دانشجویان دکتری توانستند از این تسهیلات بهرهمند شوند برنامههای سال ۹۸ نیز به گونهای تعریف شده که توسعههای قبلی ادامه خواهد داشت.
قنبری همچنین از افزایش سراهای دانشجویی، امکانات جانبی سراها، بهره برداری از چمنهای مصنوعی، اتاقهای تندرستی ایجاد رستورانهای مکمل در حوزه ارتقای خدمات نام برد. همچنین تبدیل آشپزخانهها نیز از سنتی به صنعتی در این دوره کاری صندوق رفاه انجام شد.