دبیر اجرایی جشنواره بینالمللی پروژههای دانش آموزی سینا گفت: واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد روزهای ۲۹ تا ۳۱ فروردین، میزبان بیش از ۵۰۰۰ دانشآموز برای برگزاری جشنواره دانشآموزی سینا است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فطیر خورانی دبیر اجرایی جشنواره بین المللی پروژههای دانش آموزی سینا با بیان اینکه از بهمنماه ۹۷ طرح سامانه سینا به تمام مدارس و پژوهشگاههای دانش آموزی داده شد، گفت: فعالیتهای پژوهشی بعنوان فعالیتهای فوق برنامه در مدارس و آموزش و پروش حساب میشوند و از آنجایی که دانش آموزان برای ظهور ایده و حتی پروژههای درسی خود به حمایت نیاز دارند این سامانه میتواند آنها را برای انجام فعالیتهای پژوهشیشان در هر رشته کمک کند.
فطیر خورانی با اشاره به زمان برگزاری جشنواره بینالمللی سینا بیان کرد: واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای ۲۹ تا ۳۱ فروردین ماه میزبان میزبان ۵ هزار و ۱۰۰ دانش آموز از ۱۹ استان کشور است. دانشآموزان در ۱۳۰۰ تیم دسته بندی شدند که تعدادی از این تیمها در ۱۵۰ غرفه تشکیل شده محصولات خود را ارائه میدهند، ۴۱۰ تیم در بخش سمینارهای علمی و پژوهشی شرکت میکنند و حدود ۵۰۰ تیم در بخش مسابقات حوزههای هوافضا، سازههای ماکارانی، نجات تخم مرغ، کامپیوتر و برنامه نویسی، زیست فناوری، بازیهای فکری، بازیهای روبیک و ... به رقابت میپردازند.
دبیر اجرایی جشنواره بین المللی پروژههای دانش آموزی سینا ادامه داد: یکی از بخشهای جذاب این دوره از جشنواره استندآپ علمی است که ۱۲۰ تیم دانش آموزی در آن شرکت خواهند کرد. تیمهای شرکت کننده در هر بخش جشنواره از سوی ۱۲۰ داور مشخص شده، ارزیابی میشوند و در نهایت روز شنبه ۳۱ فروردین ماه اختتامیه برگزار خواهد شد.
وی در خصوص هدایای برگزیدگان گفت: علاوه بر هدایای نقدی به گروههای اول تا سوم لوح تقدیر جشنواره اهدا خواهد شد، همچنین برترینها بورسیه و به مسابقات جهانی تایوان و کره جنوبی اعزام میشوند. در این دوره از جشنواره ۳۰ نفر از جامعهالمصطفی مقیم ایران و دو گروه از مالزی حضور پیدا میکنند.
در ادامه این برنامه احمدی، مدیر پروژه دانش آموزی سینا گفت: «سینا» به معنای سامانه برقراری ارتباط مستقیم بدنه وزارت آموزش و پرورش با جامعه مخاطبین ۳۰ میلیون نفری خود (یعنی سه گروه دانش آموزان، والدین، جامعه فرهنگی و معلمان و مدیران مدارس) است که با هدف هوشمندسازی و توسعه عدالت آموزشی ایجاد شده است.
احمدی با بیان اینکه سامانه سینا به منظور تحقق اهداف آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه ایحاد شده است، ادامه داد: آموزش و پرورش هیچ سرمایه گذاری مالی را در این سامانه انجام نداده و همه هزینهها به عهده بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه یکی از محورهای این طرح برگزاری رخدادهای علمی پژوهشی است، تاکید کرد: با جذب مشارکت دانشآموزان میتوانیم از افت علمی آنها جلوگیری کنیم. این جشنواره با همکاری دانشگاه آزاد برگزار میشود.